CampingIN Park Umag

8 dagen vanaf €1205 per accommodatie

Vanaf

€1205

Neem contact op met Jean - Paul op 06-15905110 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLWLT6JUL3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 18/08/2018

Deze viersterrencamping in Istrië ligt direct aan zee en is parkachtig aangelegd, wat perfect past bij het fijne mediterrane klimaat. Luxe kamperen kan hier in de 6-persoons SunLodge Aspen of een 5-persoons SunLodge Redwood. Je verblijft hier in een ware vakantieoase! Bovendien is deze camping een walhalla voor (water)sportliefhebbers. Parasailen, surfen, varen, waterfietsen, tennissen, beachvolleybal, het is hier allemaal mogelijk!

Zwembad met piratenschip
Ga je juist op vakantie om te ontspannen? Zoek dan een fijn plekje in de ligweide bij het zwembad. Terwijl de kinderen spelen in het zwembad met een groot piratenschip, kun je eindelijk eens wat bijslapen of dat ene boek uitlezen! Een bezoekje aan het strand behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Het strand van Park Umag heeft de Blauwe Vlag toegekend gekregen. Dit houdt onder meer in dat het zwemwater van uitstekende kwaliteit is en dat het strand zeer goed schoongehouden wordt.

Proef van de Kroatische keuken
Op het terrein zijn onder andere een bakkerij, ijssalon, supermarkt en een visboer waar dagelijks verse vis te halen is. Ideaal als je zelf wilt koken. Maar er zijn ook diverse à la carte restaurants te vinden met gerechten uit de Kroatische keuken, dat wordt smullen! Zin in wat anders? Neem dan plaats in de pizzeria, loungebar of in één van de cafeetjes op de camping.

Voor cultuurliefhebbers is het van oorsprong Romeinse Istrië een streek om met volle teugen van te genieten; er is een Romeins amfitheater en antieke triomfbogen, maar ook middeleeuwse basilieken, fresco’s en vele kleine, oude stadjes met veel sfeer. Vergeet niet om het oude stadje Umag met haar gezellige smalle steegjes en kleine havens te bezoeken.

Wat is inbegrepen

Verblijf 7 nachten in een 5-persoons SunLodge type Redwood op CampingIN Park Umag****


8 dagen vanaf €1205 per accommodatie


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven