Center Parcs Villages Nature® Paris

Weekend vanaf €549 voor een 4-persoons Premium Appartement

Vanaf

€549

Neem contact op met Jean - Paul op 06 15905110  of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLWLT8JUN3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 24/06/2018

Een unieke Center Parcs beleving naast Disneyland® Paris en vlakbij Parijs. Dit allesomvattende vakantieresort biedt luxe accommodaties en appartementen tot 12 personen aan. Ideaal voor de hele familie.

Kies je voor een ruime cottage met privéterras en eigen tuintje in een rustige omgeving? Of ga je juist voor een stijlvol appartement middenin het park met een adembenemend uitzicht? Daarnaast heb je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot een van de grootste zwemparadijzen van Europa met maar liefst 7 spectaculaire glijbanen en een buitenbad. Even bijkomen? Dat kan in het uitgebreide wellness center Deep Nature® Spa. Gegarandeerd ontspannen in een van de sauna’s, zoutkamer of ga voor een heerlijke massage. Zo kun je er de volgende dag weer volop tegenaan. Wissel je verblijf af met een dagje in het populaire attractiepark Disneyland® Paris. Of bezoek de lichtjesstad Parijs, beklim de Eiffeltoren of geniet simpelweg van een kopje koffie op een van de vele terrassen in de stad. Bij terugkomst is het heerlijk struinen over de sfeervolle boulevard met diverse restaurants en shops. En de volgende dag? Ook dan is er weer genoeg te beleven! Volop animatie en vertier, een avonturenbos voor groot en klein en een grote educatieve belevenisboerderij met echte dieren!

Wat is inbegrepen

Verblijf een weekend in een 4-persoons Premium Appartement | Niet inbegrepen: • reserveringskosten • toeristenbelasting en overige heffingen


Weekend vanaf €549 voor een 4-persoons Premium Appartement


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven