De Seine van Honfleur tot Parijs

7-daagse riviercruise over de Seine vanaf € 1139 p.p.

Vanaf

€1139

Neem contact op met Jean - Paul op 06-15905110 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT13JUL1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 15/10/2018

Vaar op de Seine van Honfleur naar Parijs en ontdek er de Côte Fleurie, waar je één van de parels van Calvados en Basse-Normandie zal kunnen bewonderen vanwege haar uitzonderlijke architectonische schoonheid, een herinnering aan de tijd waar dit kleine hoekje van Frankrijk profiteerde van modieuze zeebaden.

Bezoek Honfleur en duik de geschiedenis van Frankrijk in: je wordt verleid door de stad van schilders met haar pittoreske straatjes en haar Vieux-Bassin. Kom er de charme evenals de zoetheid van het leven op zijn Normandisch ontdekken! Geniet mee op MS Renoir, een 5 anker schip voor max 105 passagiers, en volledig gerenoveerd in 2018. Met haar strakke stijl, grote ramen en uitstekende gastronomie aan boord, kan het niet anders dan een succesvakantie worden.

Programma:
Dag 1: Honfleur
Inscheping om 18u. Welkomstdrank en voorstelling van de bemanning. Vrije avond.

Dag 2: Honfleur - Duclair
Gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: geleid bezoek aan Honfleur. In de namiddag, gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: ontdek de Côte Fleurie en degustatie van Calvados. In de avond, vertrek van het schip afhankelijk van de tij.

Dag 3: Duclair – Rouen
Gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: de Abdijroute. Terug aan boord en navigatie naar Rouen. Vrije tijd in de stad.

Dag 4: Rouen - Vernon
Gezamenlijke facultatieve excursie voor beide pakketten: Rouen, de Kathedraal, de historische oude stad. Vertrek van het schip naar Vernon. Gala-avond.

Dag 5: Vernon - Parijs
‘s Middags varen we naar Mantes-la-Jolie.
Voorgestelde facultatieve excursies:
• KLASSIEK : geleid bezoek aan het kasteel van Versailles (verplichte reservering voor vertrek bij je Travel Counsellor. Het kasteel van Versailles is gesloten op maandag. Het bezoek wordt vervangen door het bezoek aan het kasteel van Malmaison).
• DYNAMISCH : bezoek per fiets de tuinen van het kasteel van Versailles (op maandag, het bezoek wordt vervangen door het bezoek aan het kasteel van Malmaison).
Terug aan boord in Poissy. In de namiddag varen we naar Parijs.

Dag 6: Parijs
Voorgestelde facultatieve excursies:
• KLASSIEK : panoramische tour van Parijs langsheen de beroemdste bezienswaardigheden.
• DYNAMISCH : ontdek Parijs op een andere manier, langs de oevers van de Seine en over de verschillende bruggen.
Vrije namiddag of optioneel (exclusief beide pakketten): origineel bezoek van Parijs in een 2PK, langs de topbezienswaardigheden in een mythisch voertuig.
Cruise van Parijs "by night” (afhankelijk van de waterstand).

Dag 7: Parijs
Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9u.

Wat is inbegrepen

- 7-daagse cruise obv volpension van het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonshut met airco, douche en WC - animatie - bijstand van onze hostess aan boord -welkomstdrankje - bijstands- en repatriëringsverzekering - havengelden | Niet inbegrepen: - transfers - dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - facultatieve uitstappen - annulerings- en bagageverzekering - persoonlijke uitgaven


7-daagse riviercruise over de Seine vanaf € 1139 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven