De hoofdsteden van de blauwe Donau

5-daagse cruise over de Donau vanaf € 599 p.p.

Vanaf

€599

Neem contact op met Jean - Paul op 06-15905110 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT13JUL2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 16/11/2018

Scheep in voor een cruise naar het hart van de Donau-hoofdsteden, Wenen, Boedapest en Bratislava, en geniet van een indrukwekkende reis die je zeker zal verbazen. Begeef je in de voetsporen van de oude Habsburgse monarchie door een bezoek te brengen aan het prachtige barokke kasteel van Schönbrunn, de voormalige zomerresidentie van de keizerlijke familie. Ontdek de Kapucijnen-kerk die de keizerlijke crypte herbergt.

Het 3-deks, 5 ankers schip MS Vivaldi met een capaciteit van 176 passagiers vaart het langs de hoofdsteden van de Donau. Waan je helemaal in de tijd van Sissi en geniet van de cultuur rondom je heen. Of profiteer van deze mooie periode en ga lekker kuieren langsheen de mooie Kerstmarkten die vanaf half november beginnen.

Programma:
Dag 1: Wenen
Inscheping om 18.00 uur in Wenen. Voorstelling van de bemanning en welkomstdrankje. "Oostenrijks diner" aan boord.


Dag 2: Wenen, de keizerlijke stad
Vrijblijvend aangeboden excursies:
Voormiddag:
• Rondleiding door Wenen en het kasteel van Schönbrunn. Wenen was meer dan zes eeuwen lang een keizerlijke residentie waardoor de invloeden van de Habsburgers nog duidelijk zichtbaar zijn.
Namiddag:
• Bezoek aan de Kapucijnencrypte. De grafkelder van de voormalige machthebbende familie die je een unieke kans biedt om de schitterende graftombe van Maria Theresia te bezichtigen. Vervolgens bezoek aan de Prunksaal, in de grootste barokke bibliotheek van Europa.
OF
• Authentiek en uniek Wenen. Bezoek aan de coulissen van het Konzerthaus, het beroemde concertgebouw dat de thuishaven is van het symfonieorkest van Wenen. Nadien proeverij met Weense koffie en gebak.
Vaartocht naar Boedapest. Dansavond.

Dag 3: Boedapest, de stad van tweeduizend jaar oud
Vrijblijvend aangeboden excursies (reserveren verplicht, vóór vertrek, via je Travel Counsellor):
• Rondleiding Boedapest en het parlement. Tijdens een panoramische rondrit bezichtig je de belangrijkste monumenten van de stad. Vervolgens een bezoek aan het Hongaarse parlement. Het is het symbool van Boedapest en een van de grootste van Europa.
Vrije namiddag of als optie (tegen extra kosten) bezoek aan de Gellent-baden die tot de meest prestigieuze van de stad behoren. Aan het einde van het bezoek geniet je van vrije tijd om te zwemmen of te herbronnen.
Terugkeer aan boord. "Hongaars diner" en folkloreavond aan boord. 's Nachts varen we naar Bratislava.

Dag 4: Bratislava (Slowakije)
In de voormiddag varen we verder. Aankomst in Bratislava. Namiddag, vrijblijvend begeleid bezoek te voet aan het historische centrum van Bratislava en de gotische Sint-Martinkathedraal waar de kroning van de Hongaarse koningen plaatsvond. Terugkeer aan boord. Gala-avond. 's Nachts varen we naar Wenen.

Dag 5: Wenen
Aankomst in Wenen in de vroege ochtend. Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9 uur.

Wat is inbegrepen

- 5-daagse cruise obv volpension van het avondmaal op dag 1 tot het ontbijtbuffet op dag 5 - verblijf in een tweepersoonskajuit met airco, douche en wc - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - animatie - bijstand van onze animatrice aan boord - welkomstdrankje - Hongaarse folkloreavond aan boord - gala-avond - bijstands-/repatriëringsverzekering - havengelden | Niet inbegrepen: - dranken op de speciale kaarten - dranken tijdens excursies of verplaatsingen - annulerings-/bagageverzekering - facultatieve excursies - transfers - persoonlijke uitgaven


5-daagse cruise over de Donau vanaf € 599 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven