De pittoreske en verrukkelijke Elzas

5-daagse cruise door de Elzas vanaf € 499 p.p.

Vanaf

€499

Neem contact op met Jean - Paul op 06-15905110 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT13JUL4 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 28/10/2018

Vertrek op ontdekking van de Elzas, het land van traditie en gastronomie, gelegen in het hart van Europa. Vaar langs de Elzas tijdens deze cruise en bezoek plaatsen die je zeker moet gezien hebben in deze regio vol charme, tussen gastronomische specialiteiten en zeer gekende wijnen.

Bezoek Straatsburg met zijn gotische kathedraal en het pittoreske Petite France, Colmar, zijn kleine Venetië en zijn authentieke vakwerkhuizen, de wijnroute en zijn karakteristieke dorpjes. Met haar 158 passagiers, verdeeld over twee dekken, is MS Bohème je verblijfplaats tijdens deze mooie reis.

Programma:
Dag 1: Straatsburg
Inscheping om 18u. Voorstelling van de bemanning en welkomstcocktail.

Dag 2: Straatsburg – Alt-Breisach
Vertrek voor de oude stad van Straatsburg. Facultatief: flaneren per rondvaartboot op de Ill. In de namiddag varen we.

Dag 3: Alt-Bresach – Munster – Riquewihr – Ribeauvillé
Vertrek naar Eguisheim. Stop en bezoek. Verder naar Munster. Bezoek en vrije tijd. Marcaire lunch in een boerderij. Stop en wijnproeverij* in een wijnkelder. Elzasser avond

Dag 4: Alt-Breisach - Straatsburg
Dagexcursie naar Colmar. Lunch in de buurt van Kintzheim. Verder naar de wijnroute van Obernal. Gala-avond.


Dag 5: Straatsburg
Ontscheping in Straatsburg om 09u.

Wat is inbegrepen

- 5-daagse cruise obv volpension van het avondmaal op de 1ste dag tot het ontbijt op de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - verblijf in een dubbele hut met airco, douche en WC - animatie - bijstand van onze hostess aan boord - welkomstdrank - bijstands- en repatriëringsverzekering - havengelden | Niet inbegrepen: - transfers - dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - facultatieve uitstappen - annulerings- en bagageverzekering - persoonlijke uitgaven - flaneren per rondvaartboot op de Ill


5-daagse cruise door de Elzas vanaf € 499 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven