Pittoresk Kreta

1 week vanaf €729 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€729

Neem contact op met Jean-Paul op 06-15905110 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT4JAN3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 06/08/2019

Fevro Hotel ligt in het hart van Agia Galini, aan de hellingen van een berg, op loopafstand van de schilderachtige steegjes en de haven van het pittoreske dorpje. Lopend door de steegjes naar de haven en het strand van Agia Galini, kom je langs restaurants die heerlijk Kretenzer en Grieks eten serveren, veel verse vis, traditionele koffiehuizen met Kretenzer raki, cafes en bars, maar ook bakkerijen, drogisten , cadeauwinkels, juweliers enz.

Volgens de mythologie ligt de rots die door Icarus en Daedalus werd gebruikt om van King Minos te ontsnappen en naar vrijheid te vliegen in de haven van Agia Galini. Daar is er een monument met hun standbeelden en het uitzicht is fantastisch.

De wandeling van de haven naar het strand van Agia Galini is erg mooi en slechts 2-3 minuten. Je loopt langs de steile rotsen en langs de helderblauwe zee, er is hier een mooi wandelpad aangelegd, hier worden heel wat foto's gemaakt door toeristen, het is hier prachtig. Gezellige restaurants, taverna's, terrasjes en barretjes maken de sfeer kompleet. Het strand van Agia Galini is rustig en schoon, met parasols en ligbedden.

Vanuit de haven van Agia Galini kun je een boottocht maken naar naburige stranden, zoals Agios Georgios, Agios Pavlos en Preveli.

Agia Galini is een prima uitgangspunt om allerlei mooie plaatsen en bezienswaardigheden te bezoeken, maar biedt ook een hoop gezelligheid en sfeer.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Heraklion • 7 nachten in Fevro Hotel in Agia Galini in een twee persoonskamer o.b.v. logies ontbijt


1 week vanaf €729 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven