Trendy Tenerife

8 dagen vanaf €853 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€853

Neem contact op met Jean - Paul op 06-15905110 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT28DEC2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 03/05/2019

Op vakantie naar de Costa Adeje betekent een zonvakantie met veel luxe. Geniet aan het El Duquestrand van het heerlijke klimaat, de blauwe zee en het goudgele zand. Zodra je over de boulevard loopt, ontdek je waarom deze moderne Spaanse badplaats omschreven wordt als luxe vakantiebestemming. Bewonder de vulkaan del Teide in het nationale park Las Canadas en het omringende vulkaanlandschap tijdens je vakantie op Tenerife.

De modern en trendy ingerichte Baobab Suites liggen schitterend aan de prestigieuze Costa Adeje. Het hotel is gelegen op een heuvel op slechts 10 minuten lopen van het Playa del Duque strand. Deze accommodatie is een uitstekende keuze voor onder andere families vanwege de ruime keuze aan suites. Laat je verrassen door de zorgvuldige mix van het design en de natuurlijke elementen die in het interieur zijn verwerkt. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele gebouw. Het hotel heeft een fraai uitzicht over Costa Adeje en de oceaan en ligt op ca. 500 m van het centrum van Costa Adeje.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Brussel - Tenerife met Brussels Airlines > Verblijf 7 nachten in Baobab Suites in een Boutique Xs studio op basis van logies ontbijt


8 dagen vanaf €853 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven