Maxx Royal – de koning onder de All Inclusives

Jean-Paul Roels on 15 June 2015

Deel dit:

Zelf heb ik niet zo veel met die All Inclusive resorts. Ik begrijp wel waarom veel vakantiegangers het geweldig vinden, maar voor mij hoefde het eigenlijk niet meer. Tja, Club Med is fantastisch, maar dan ga ik vooral voor alle clubactiviteiten. Voor de rest zijn dergelijke resorts niet iets voor mij. Tot dat ik 2 nachtjes mocht logeren in het Maxx Royal in het Turkse Kemer. Dit stijgt met Koninklijke kop en schouders, boven alle andere All Inclusives die ik heb mogen ervaren, uit. Een serene rust, een mooi design, uitmuntende service, culinaire hoogstandjes, goede wijnen en echte cocktails maken dit tot een prachtig oord.

Bij aankomst word je persoonlijk verwelkomd in een ruime lobby met een glaasje (of twee) champagne en hand en huisgemaakte bonbons. Voor lunch en diner is er keuze uit stijlvolle restaurants en laat in de avond kun je nog even een ‘sophisticated’ nachtclub in. Op het speciaal aangelegde zandstrand is een trendy beachclub, die zo uit Saint Tropez of Ibiza lijkt te komen. De suites zijn ruim, groter dan een gemiddeld appartement, en van alle gemakken voorzien.

En maak je geen zorgen om die lekkere bonbons en alle andere versnaperingen. Maxx Royal heeft een ‘state of the art’ gym met een buiten- en binnenzwembad en biedt personal training en yoga sessies aan. Maxx Royal is het paradijs onder de All Inclusives in Turkije; de juiste plek om een speciale gelegenheid te vieren, ‘quality time’ met een geliefde te hebben, of met vrienden of familie te genieten van een verwenweekend.

Heeft u meer vragen over dit gebied of een andere reis dan mag u mij altijd contacteren! Jean-Paul Roels, Travel Counsellor 06-15905110 jean-paul@travelcounsellors.nl www.travelcounsellors.nl/jean-paul

Deel dit:

Terug Naar Boven