Samen met onze jongste zoon backpacken door Gambia

Jean-Paul Roels on 12 October 2017

Deel dit:

Het was zo ver, een oude belofte moest ingelost worden. Jaren geleden had ik mijn jongens beloofd dat als ze achttien werden we samen met de rugzak zouden gaan reizen zoals ik dat vroeger gedaan heb. Immers door mijn vak kwamen we vaak in de betere hotels en was alles van a tot z geregeld. De jongste vroeg afgelopen zomer of de aanbieding nog geldt en of hij écht moest wachten tot hij achttien werd. Uiteraard werd dit enthousiasme beloond. Samen gingen we kijken welke bestemming het zou worden, niet te ver want we hadden maar een week en mijn voorwaarde was dat het wel een minder ontwikkeld land moest zijn. Al snel kwamen we uit op Gambia, informatie werd opgezocht en reisschema’s gemaakt.

Gambia is een land in West-Afrika wat volledig omsloten ligt door Senegal. Het heeft een smalle kuststrook waar veel toeristische hotels zijn en het land ligt eigenlijk onder en boven de rivier The Gambia. Het land is slechts 250 km lang en maar enkele tientallen km breed. Het is een erg arm land het gemiddelde salaris is er slechts € 1000.- per jaar.

Lees hier verder: www.facebook.com/notes/travelcounsellor-jean-paul-roels/samen-met-onze-jongste-zoon-backpacken-door-gambia/1962156787133820/

Deel dit:

Terug Naar Boven