Verslag reis naar Club Med Palmiye, Kemer Turkije.

Jean-Paul Roels on 20 May 2015

Deel dit:

Zoals je eerder in mijn blogs kon lezen was ik trotse winnaar van de Travel Counsellors award; “Hoogste TC Score 2014”. Desalniettemin deze prijs op zich al een geweldige beloning is voor mijn werk zat er ook nog een andere prijs aan vast. Zo mocht ik met 11 andere award winnaars, genomineerden en directie naar het Club Med Palmiye in het altijd zonnige Kemer in Turkije. Dit keer geen intensieve studiereis maar het ontdekken van de accommodatie op eigen tempo.

Het was alweer een aantal jaren geleden dat ik in Club Med was en deze organisatie heeft sindsdien een hoop geïnvesteerd en diverse upgrades uitgevoerd. Deze accommodatie is bij de Nederlandse en Belgische “clubbers” enorm populair. Ik begrijp wel waarom. Echt een lekkere plek voor een onbezorgde all inclusive vakantie, gelegen aan een uitgestrekt strand tussen de groene hellingen van het Taurusgebergte en de blauwe zee.

Het kost me wel even een dagje om te wennen. Het is net alsof ik met een vreemde, maar warme familie op reis ben. Ik ben welkom, maar weet nog niet alle ongeschreven gedragsregels. Na een dag voel ik me helemaal thuis, begroet ik iedereen met “Bonjour”, weet ik waar mijn favoriete hapjes liggen op de uitgebreide buffetten, welke bar een goede espresso heeft en het lekkerste plekje in de zon. Die zonovergoten spot vond ik bij de zen pool, want je kunt je ook prima afzonderen van alle drukte en activiteiten.

Een award voor de mooiste hotelkamers zal Club Med niet gauw krijgen. Je hebt alles wat je nodig hebt, maar ik kom niet met inspiratie terug om mijn slaapkamers thuis eens flink aan te pakken. Maar daar gaat het hier ook niet om. Je leeft en beleeft buiten. Het gaat om de faciliteiten en het goede eten en de prettige mensen, zowel het personeel als de gasten. Iedereen even keurig, vriendelijk en sportief. De faciliteiten zijn super. Catamarans, surfboards, body balance lessen, boogschieten, snorkelen, tennissen, genoeg om jezelf twee weken bezig te houden. Hang in de trapeze, probeer yoga, leer nieuwe dingen en daag jezelf uit. Voor kinderen zijn er diverse clubs met veel activiteiten, afgestemd op iedere leeftijdsgroep. Zelfs voor de allerkleinsten!

Het eten is prima; ruim en afwisselend aanbod bij zowel de lunch als het diner en ook de “tussendoor snackers” komen ruimschoots aan hun trekken. Mijn persoonlijke tip: zoek de chef bij het buffet op met zijn chefs specialiteit van de dag. Met trots presenteert hij zijn creatie. Ook zijn er twee à la carte restaurants waar je met een reservering rustig kunt genieten van het diner en de goede bediening. Had ik al gezegd dat alles all inclusive was?

Kortom echt een accommodatie die ik van harte kan aanbevelen!

En daarom heb ik exclusief een speciaal aanbod van dit Clubdorp:

-20% korting (max. €600 p.p.) voor bepaalde vertrekdata tussen 16 mei en 25 juli 2015.

Heeft u meer vragen over dit gebied of een andere (Club Med) reis dan mag u mij altijd contacteren!

Jean-Paul Roels, Travel Counsellor 06-15905110 jean-paul@travelcounsellors.nl www.travelcounsellors.nl/jean-paul

Deel dit:

Terug Naar Boven