Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik laat jou genieten van de vakantie, alle 'rompslomp' er omheen neem ik op mij. Dat wil toch iedereen?

Mijn naam is Jennifer Pennekamp, 44 jaar, woonachtig in het mooie Kampen. Vakanties zijn mijn passie en regelen mijn tweede natuur. Daarom komt het ook zo mooi samen in mijn werk als Travel Counsellor.

Daarnaast is mijn sleutelwoord ontzorgen. Dat is precies de reden waarom ik mij heb aangesloten bij Travel Counsellors. Deze organisatie geeft mij de ruimte en de vrijheid om samen met jou tot de beste keus te komen.

Want vakantie is herinneringen maken! En of dat nou op jouw campingstoeltje aan de Middellandse Zee is, op een terras op een plein van een hippe stad of aan één van de vele zwembaden van een luxe All Inclusive resort...Vakantie verrijkt en geeft energie.

Helaas geeft dat proces vooraf vaak minder energie. Er is zóveel aanbod dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Of je hebt zelf een hele drukke baan, waardoor je 's avonds beslist de tijd niet hebt om het internet af te struinen. Kijk, en daar kom ik in beeld. Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld weet ik waar ik zoeken moet en regel ik de zaken er omheen indien nodig; zoals bijvoorbeeld het inchecken, waar je het visum aan kunt vragen, of er vaccinaties nodig zijn.

Als Travel Counsellor heb ik de middelen tot mijn beschikking om dit te laten slagen; nauwe samenwerking met reisagenten over de hele wereld, directe inkoop bij heel veel hotels. En dit alles met de zekerheid van ANVR en SGR.

Je krijgt bij mij persoonlijke service. Het houdt bij mij niet op na het boeken van de vakantie. Te allen tijde kun je bij mij terecht voor de laatste informatie over jouw reis.

Je kunt zelf kiezen voor de manier waarop je contact met mij wilt; telefonisch, per email of in een persoonlijk gesprek. Geef mij, geheel vrijblijvend, jouw wensen door en ik zal je verrassen!

Ik gun joú een onvergetelijke, onbezorgde vakantie op welke manier en op welke plek dan ook. Gun je mij het boeken van jouw reis?


Tot ziens, Jennifer Pennekamp
joúw Travel Counsellor
jennifer.pennekamp@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven