Welkom op mijn persoonlijke pagina


Inspireren, Adviseren, Organiseren en ontzorgen….Mijn persoonlijke doelstellingen om jouw reis wensen optimaal te vervullen.

We leven in bijzondere tijden door het corona virus. Waar kan ik naar toe? Wat zijn de risico’s voor mijn gezondheid? Krijg ik een voucher of mijn geld terug als ik niet weg kan? Bij wie moet ik zijn als er iets fout gaat en in hoeverre is er iemand bereikbaar? Allemaal logische vragen die zeker in deze tijd nog relevanter zijn geworden.

Heb je geen tijd of zin om alles uit te zoeken voor jouw reis of wil je gewoon verrast worden? Zoek je zekerheid en bereikbaarheid? Reis je individueel, met een groep, zakelijk of privé? Wil je rondreizen, de mooiste plekken en/of accommodaties ontdekken? Wil je weten of je aanvullende papieren, verzekeringen of inentingen nodig hebt? Heb je behoefte aan aanvullende diensten, zoals autohuur, excursies of andere zaken?

Voor al je wensen, vragen en onzekerheden ben ik als Persoonlijk Reis Adviseur de juiste keuze. Ik ben namelijk je bereikbare aanspreekpunt, die aangesloten is bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds, een groot netwerk en tools heeft en dat combineert met de kennis van alle (on)mogelijkheden, waardoor ik jou volledig zal ontzorgen. Vooraf en achteraf.

Hallo, mijn naam is Jeroen Rijcken.
Woonachtig in het pittoreske Limmen met een landelijke focus. Getrouwd, 2 heerlijke dochters en 2 prachtige Friese Paarden.

Ontzorgen, reizen en ondernemen is mijn passie en midden in Corona tijd heb ik besloten om als Persoonlijk Reis Adviseur te starten. Ik zie altijd kansen en juist nu zie ik een sterke behoefte voor persoonlijk advies, zekerheid en bereikbaarheid. En dat bied ik samen met Travel Counsellors.

Zowel zakelijk als privé heb ik alle continenten van de wereld mogen bereizen. Ik ben o.a. 2,5 jaar Steward geweest bij Martinair, heb in verschillende functies en als ondernemer veel internationale beurzen bezocht in verschillende wereldsteden en heb met mijn gezin verschillende rondreizen gemaakt zoals o.a. Zuid-Afrika, Amerika en Canada en verschillende andere mooie plekken bezocht waaronder Lapland, Thailand, Bali, Australië, Nieuw-Zeeland, Israël, Zuid Korea, Japan, China, Dubai, Mexico en vele verschillende Europese bestemmingen.

Met deze en toekomstige reiservaringen, mijn motivatie, kennis, netwerk en tools sta ik klaar om jou te inspireren, adviseren en alle reis wensen (privé of zakelijk) tot in de puntjes te verzorgen.

Wil je de voordelen zelf ervaren, neem dan contact met mij op.

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten of te spreken en wens je alvast goede reis!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Rijcken

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven