Paradise Island Villas

8 dagen vanaf €1205 p.p. bij 4 personen

Vanaf

€1205

Neem contact op met Jessica op 053-2307225 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT17MAY voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 06/07/2019

In het noorden van Kreta vind je het rustige kuststadje Anissaras. Ondanks de rust is hier altijd wat te beleven: bezoek een van de kleine marktjes, of verken de omgeving met een auto of scooter. Je kunt hier een van de restaurantjes of bars binnenlopen. Het zandstrand van Anissaras is ideaal om een dagje in de zon te vertoeven. Voor een echte paradijselijke vakantie in dit Griekse stadje, ga je naar de Paradise Island Villas.

Tijdens je verblijf in deze luxe vijfsterrenvilla’s ervaar je de authentieke sfeer van Kreta en heb je alle privacy die je wenst. Neem een duik in je privézwembad of laat het typisch Griekse eten uit het restaurant bij jouw villa bezorgen: je hoeft er de deur niet voor uit. Zelfs massages kunnen aan huis worden gegeven: beter dan dit wordt het niet! Mocht je toch wat meer gezelschap willen, dan staan de medewerkers van het Ambriosa restaurant altijd voor je klaar om je de beste service te bieden. Er wordt een combinatie van Mediterraan en Grieks eten geserveerd.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Heraklion (Kreta) met Transavia • Verblijf in Paradise Island Villas in een 3-kamer villa o.b.v. logies bij 4 personen


8 dagen vanaf €1205 p.p. bij 4 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven