One happy island!

Jessica Edelenbos on 11 May 2011

Deel dit:

Aruba

8 maart 2010 en 11 mei 2011 Aruba … One happy Island! En dat is niets voor niets.

Aruba staat voor mij gelijk aan; relaxen op de mooiste stranden, heerlijk eten (de beste pizza en sushi ooit!), prachtige hotels en vriendelijke mensen. Tijdens de wintermaanden als de sneeuw een halve meter hoog staat en heel Nederland de auto staat te krabben denk ik iedere dag aan Aruba. Wat hebben wij hier een heerlijke tijd gehad.

Zoals op veel caribische eilanden zijn de stranden wit en het water is helder, ga je echter het binnenland in dan staat dit vaak gelijk aan armoede, slechte wegen en mensen die gebrekkig Engels spreken. Ondanks dat je verblijft op een subtropische paradijs weet je zodra ik een voet buiten mijn hotel zet kom ik in de echte wereld dat maak het toch vaak surrealistisch.

Niet in Aruba… de straten zijn veilig en schoon, de bussen rijden op tijd en de mensen spreken gewoon Nederlands! Aruba is het eiland bij uitstek om te duiken en te snorkelen.

Ook zijn er genoeg shopmogelijkheden. Wel raad ik aan een volle portemonnee of credit card mee te nemen. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd op Aruba. Even een terrasje pakken….geen probleem. Neemt u een terras met uitzicht op de haven dan kan het heel goed zijn dat u uitkijkt op een immens cruise schip dat hier aan wal ligt.

Naast heerlijk zonnen, luieren, eten en cocktails drinken kunt u in Aruba ook zeker leuke excursies doen zoals een jeepsafari of met een auto het eiland verkennen.

Aruba is gelieft bij Amerikanen en met de dollar komt u hier goed weg. Maar vergeet niet de Arubaanse gulden!

Als ik na een drukke periode echt helemaal tot mijzelf wil komen, een winterdip heb of gewoon even er tussenuit wil dan is Aruba het eiland voor mij!

Ik heb mijn volgende reis alweer in gedachten geboekt………..

Ik hoop dat u genoten heeft van dit reisverslag en mocht u interesse hebben voor deze of een andere reis of wilt u gewoon meer foto's zien? Twijfel dan niet contact met mij op te nemen zodat ik u kan helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Met vriendelijke groet,

Jessica Edelenbos

Telefoon: 053 230 7225 Email: jessica@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven