Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik ben jouw reisadviseur, Joeri. Diegene die alles over reizen weet en jouw reis tot een onvergetelijke ervaring maakt. Samen met jou ga ik op zoek naar die perfecte vakantie. Jij vertelt mij je dromen en ik ga deze van begin tot einde realiseren, precies zoals jij dat wilt!

Door mijn ervaring binnen de reisbranche en mijn eigen reizen kan ik je altijd voorzien van goed advies en weet ik net dat ene leuke plekje wél te vinden. Reizen is dan ook mijn grote passie! Sinds ik aan mijn studie Toerisme & recreatie begon draait mijn leven dan ook om reizen. Zowel binnen- als buiten Europa heb ik mijn sporen achtergelaten en heb ik mogen genieten van vreemde culturen, prachtige landschappen en het gevoel van vrijheid.

Als Travel Counsellor ben ik er voor jou om de ideale reis van begin tot eind te regelen. Niets is te gek en de mogelijkheden zijn onbegrensd. Welke reis kan ik voor jou regelen?

Zomervakanties
Wintersport vakanties
Verre reizen
Rondreizen
Huwelijksreizen
Teamuitjes & Sportreizen
Cruises
Zakelijke reizen
Vliegtickets

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en samen bespreken we jouw wensen!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-52627702

Terug Naar Boven