Disneyland® Paris

Vanaf €305 p.p.

Vanaf

€305

Neem contact op met Joeri op 06-52627702 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT11OCT voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 12/12/2020

Bezoek de twee Disney® Parken met meer dan 50 fantastische attracties, spectaculaire shows, verbluffende parades, onvergetelijke ontmoetingen met Disney Figuren en bijzondere seizoenen die klassieke en moderne Disney verhalen tot leven brengen. Hoe magisch wordt jouw verhaal? Laat je mooiste dromen uitkomen met een heerlijke avond in Disney Village®, verrukkelijke Disney diners en een fantastisch verblijf in één van onze magische Disney® Hotels, ontspannende Disney Nature Resorts of speciaal uitgekozen hotels.

Beleef de meest magische verhalen!
Boek je verblijf vroeg, voor 27 november 2019 en ontvang:

Tot 25% korting op je Disney Verblijf en tickets+ €200 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants van Disneyland® Paris
Geldig voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 1 april 2020

Ontdek magische seizoenen.
Het hele jaar door is er altijd een speciaal seizoen of evenement om je aangenaam te verrassen. Feest mee met de vrolijke, angstaanjagende of buitenaardse seizoenen en evenementen zoals alleen Disney je die kan bieden, met heel veel magie!

Disney’s Betoverende Kerst
De magie van kerst op de plek waar magie tot leven komt... Ontmoet je favoriete Disney Figuren in de betoverende, winterse straten van Disneyland Paris. Een gigantische kerstboom met sprankelende lichtjes brengt iedereen in de kerstsfeer van 9 november 2019 t/m 6 januari 2020.

Frozen Celebration
Beleef een hartverwarmend avontuur met Anna, Elsa en hun vriendjes van 11 januari t/m 3 mei 2020.

Legends of the Force – A Celebration of Star Wars
Voel de Force van de Skywalker saga en beleef opnieuw de beroemdste scenes in Disneyland Paris van 11 januari t/m 15 maart 2020.

Wat is inbegrepen

> Verblijf 2 nachten en 3 dagen verblijf in een Pioneer Tribe blokhut in Disney’s Davy Crockett Ranch gebaseerd op 2 volwassenen tijdens het Extra Voordeelseizoen. > alle dagen Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken > €200 zakgeld te gebruiken in de winkels en restaurants van de Disney Parken en World of Disney in Disney Village®


Vanaf €305 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kun je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven