“Joeri, wat doe jij nou eigenlijk precies?”

Joeri van der Mast on 18 July 2017

Deel dit:

“Joeri, wat doe jij nou eigenlijk precies?”

Als Reisadviseur ga ik voor iedereen aan de slag die graag zijn vakantie wil laten regelen. Heb je zelf geen tijd, zie je door de bomen het bos niet meer of vind je het gewoon fijn als het door een reisexpert wordt geregeld? Dan kan ik je helpen! Op basis van jouw persoonlijk wensen ga ik op zoek naar een vakantie die perfect bij je past. Hierbij wordt aan alles gedacht en hoef jij alleen nog op vakantie te gaan. Middels een persoonlijke benadering probeer ik er precies achter te komen wat jij leuk vindt en wat bij jou past. En dat gewoon bij jouw thuis! In feite kan ik vrijwel alles boeken wat je online en offline kunt vinden. Van verre bestemmingen zoals Fiji tot een weekendje weg in Berlijn of een safari in Kenia. Voor mijn klanten ben ik dan ook altijd bereikbaar, zowel voor als tijdens de reis.

#Is dat dan niet veel duurder?

Nee, het is niet altijd duurder. In sommige gevallen ben je zelfs goedkoper uit omdat ik over een enorm netwerk van aanbieders beschik waar je als normale reiziger vaak weinig vanaf weet. Echter ga ik als reisplanner niet concurreren met prijsknallers zoals je deze weleens op het internet ziet. Als reisplanner ga ik namelijk op zoek naar de perfecte reis voor jou.

#Hoe gaat dat in zijn werking?

Wil je graag gebruik maken van mijn diensten dan kun je mij altijd telefonisch of per email bereiken. Op basis van jouw verzoek maken we dan een afspraak bij jouw thuis of op een locatie waar het jou schikt. Geheel vrijblijvend hebben we het dan over jouw wensen en voorkeuren. Vervolgens ga ik dan op zoek naar de vakantie die het beste bij je past. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je welverdiende vakantie.

#Travel Counsellors, wat is dat?

Als reisadviseur ben ik aangesloten bij Travel Counsellors. Dit prachtige bedrijf bestaat uit zelfstandige reisadviseurs die worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor in Den Haag. Travel Counsellors is internationaal actief in zeven landen en beschikt over een financieel sterk fundament. In Nederland en België werken momenteel zo’n 170 mensen als reisadviseur. Internationaal gezien zijn dat er inmiddels 1500. Travel Counsellors is een betrouwbare organisatie die aangesloten is bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds.

Doordat ik ben aangesloten bij Travel Counsellors beschik ik over een enorm netwerk van reisadviseurs waardoor ik je bij elke bestemming kan helpen. Ook als ik er zelf niet geweest ben.

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je wel wat om je reis door mij te laten organiseren? Neem dan contact op en wie weet zitten we binnenkort om de tafel!

Deel dit:

Terug Naar Boven