Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hallo,

Reizen is mijn passie, binnen Nederland, Europa en (vooral ook) de rest van de wereld. Reizen is me - letterlijk - met de paplepel ingegoten: Als 6 weken oude baby vertrok ik met mijn ouders naar Nigeria en Ghana om 10 jaar later, via een rondreis door Europa, weer naar Nederland terug te keren. Inmiddels heb ik zo’n 50 verschillende landen bezocht en in rond gereisd, waarvan sommige zelfs meerdere keren.

“Het onbekende”, de verschillende culturen en landen waarmee je door het reizen in aanraking komt, vind ik fascinerend. Die verwondering vind ik het grootste cadeau. En dat cadeau geef ik graag door aan u.

Mijn eerdere werkervaring (marketingcommunicatie manager), mijn reiservaring en mijn passie vormen de ideale combinatie om uw (droom)reizen te verwezenlijken. Mijn persoonlijke ervaring, doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en oog voor detail maken dat u zich kunt verheugen op de beste reismogelijkheden en de mooiste vakanties. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het bedenken, uitzoeken en boeken van een uw reis.

Tot slot noem ik een paar favoriete bestemmingen:

* Zuidelijk Afrika: safari, spannend en indrukwekkend;
* Costa Rica: afwisselend, avontuurlijk en prachtige natuur;
* De Elzas, een prachtig stukje Frankrijk met de prachtige plaatsjes, de lekkere wijnen en kleurige geraniums;
* New York: “the city that never sleeps”.

Ik voeg regelmatig nieuwe blogs toe, dus bezoek regelmatig mijn pagina voor inspiratie en tips. U kunt mij altijd bellen, appen of e-mailen, ik sta voor u klaar!

Uw persoonlijke reisadviseur, Travel Counsellor Joke Kosters

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven