Nazomeren in Egypte

José Pennings - Dales on 19 October 2017

Deel dit:

Wat is er nu heerlijker om nog even van de zon te genieten terwijl in Nederland de herfst zijn intrede doet. Vandaar dat ik mijn herfstvakantie samen met mijn gezin doorgebracht heb aan de Rode Zee in Egypte in Makadi Bay.

Wij vlogen vanaf Eindhoven en na ca 5 uurtjes landden we op Hurghada airport. Hurghada airport is een nieuwe en zeer moderne luchthaven en wordt meerdere keren per week aangevlogen vanuit Nederland en Duitsland. Na de paspoortcontrole en visumaanschaf (ca € 30,- per persoon) reden we in ca een half uurtje naar ons hotel.

Wij verbleven in hotel SUNRISE Select Makadi Bay Resort. Dit is een vrij groot all inclusive resort direct aan zee met veel faciliteiten. We hadden een ruime familiekamer bestaande uit 2 slaapgedeeltes en een badkamer. Het resort beschikt over diverse zwembaden waarvan 1 met glijbanen, diverse restaurants waaronder 7 a la carte restaurants, diverse bars en veel animatie en watersporten. Het geheel is zeer ruim en verzorgd aangelegd. Het resort is zeer schoon en het vriendelijke personeel doet er alles aan om haar gasten een perfecte vakantie te bezorgen.

Het hotel heeft een eigen rif waardoor je vanaf het strand direct de onderwaterwereld kunt bewonderen. Ook het naastgelegen hotel heeft een prachtig huisrif.

Tijdens onze vakantie hebben we een dag een dolphin trip gemaakt. Met deze excursie krijg je de unieke ervaring om met dolfijnen te zwemmen in open zee. Tevens maak je daarna nog 2 snorkeltrips. Hoewel de zee vrij wild was die dag hebben we toch 6 dolfijnen gespot die rondom ons heen zwommen. Geweldig!

Al met al een heerlijke week genoten van zon, zee, strand in een zeer goed all inclusive hotel. Egypte biedt gegarandeerd zon in de najaars- en wintermaanden en het is maar 5 uur vliegen.

Ik heb Egypte als veilig en prettig ervaren; ook op de luchthaven. De controles zijn streng maar goed, ook bij de resorts is bewaking en controle.

Dus….wil je in het voor- of najaar er even heerlijk tussen uit en genieten van rust, zon, zee en strand? Laat je je door mij goed adviseren en neem contact met mij op!

Deel dit:

Terug Naar Boven