Judith Stüger


Judith Stüger

Welkom op mijn persoonlijke pagina


U bent aan het juiste adres. Bij mij bent u in goede handen voor een persoonlijk én onafhankelijk reisadvies voor zowel zakelijke als privé reizen. Verder zoeken is niet nodig, ik regel alles voor u van het uitzoeken tot en met het boeken. Als u onvergetelijke herinneringen overhoudt aan uw reis, dan is mijn doel bereikt.

Ik ben Judith Stuger en reizen is dé rode draad in mijn leven. Ik heb in Frankrijk en Engeland gewoond tijdens mijn studie aan de HTS. Sindsdien reis ik al jaren met veel plezier naar klanten in het binnen- en buitenland als ICT Project Manager. Voor verschillende opdrachten heb ik in Italië, Spanje, België en Duitsland mogen wonen.

Privé ben ik ook dol op reizen en reizen organiseren voor mijn familie en reislustige vrienden. Ik hou van ontspannen tijdens een reis, maar ik vind het ook leuk om culturele of culinaire reizen te maken. Struinen door een stad en haar verborgen schatten ontdekken vind ik heerlijk. Verder kan ik ook genieten van een actieve of creatieve reis.

Ondanks dat ik al vele reizen heb mogen maken, staan er nog aardig wat landen op mijn verlanglijst. Tot nu toe ging mijn paspoort naar:
-diverse landen in Azië
-Afrika
-Noord-, Midden- en Zuid-Amerika
-vele landen in Europa.

Mijn familie en vrienden riepen het al langer, en nu is de tijd gekomen om mijn passie en kennis voor een grotere groep reislustigen in te zetten. Bent u toe aan een vakantie of wilt gewoon een reis boeken? Aarzel niet en neem contact met mij op. Indien u dat wenst, kom ik graag bij u langs om de details van uw vakantie te bespreken op een tijdstip dat u uitkomt.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 020- 6684803 / 06-39598243

Terug Naar Boven