Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn persoonlijke pagina,

Hoe lijkt het u om een Persoonlijk Reisspecialist binnen handbereik te hebben? Iemand die u helpt met het oriënteren en het boeken van uw familievakantie, huwelijksreis of zakenreis gewoon bij u thuis aan de keukentafel of op kantoor. Mijn naam is Laura de Bruin, ik woon in Dordrecht en ik ben een Travel Counsellor.
Na mijn toeristische opleiding heb ik heel wat plekjes van de wereld gezien. Als stewardess heb ik mooie landen bezocht zoals Canada, de Dominicaanse Republiek, Israel en Gambia. Later heb ik mijn man, dochter en zoon aangestoken met het reisvirus.
Er is 1 land waar ik me heel erg thuis voel..Amerika! De wolkenkrabbers van New York, de casino's in Las Vegas. Kiezen lijkt onmogelijk maar toch heeft Florida, The Sunshine State, mijn hart veroverd. Pretparken, een eigen villa met zwembad, natuurparken, stranden. Wie wil er nu niet ontbijten met een biefstuk of suikerspin en midden in de nacht boodschappen kunnen doen? De amerikanen zijn uiterst gastvrij en werken hard om je welkom te laten voelen.

Geen lange wachttijden op het reisbureau, standaard pakketreizen of avonden online zoeken naar een passende reis. Ik merk dat mensen tegenwoordig andere reiswensen hebben dan een aantal jaren geleden. Daar waar vroeger iedereen een pakketreis boekte willen ze nu iets bijzonders. Echt tijd voor al dat uitzoekwerk hebben de meeste mensen niet. Hoe luxe is het dan om een Travel Counsellor te hebben die de tijd neemt om je te leren kennen. Het is geweldig om elke keer weer een reis samen te stellen die helemaal op de klant is afgestemd!
Ik krijg vaak de vraag of ik niet een stuk duurder ben dan een regulier reisbureau maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Ons hoofdkantoor heeft afspraken met verschillende reisaanbieders en doordat wij ons eigen onafhankelijke boekingssysteem hebben kan ik u scherpe aanbiedingen doen.

Natuurlijk kan ik naast een op maat gemaakte reis ook alle bekende touroperators voor u boeken. Autohuur, verzekeringen of attracties. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maar daarbij stopt het niet. Ik sta ook klaar als het eventjes niet loopt zoals gepland. Gestrande reizigers op een overvol vliegveld of een overboeking van het hotel? Doordat Travel Counsellors een groot internationaal bedrijf is is er 24 uur per dag en 7 dagen per week hulp mogelijk. Hoe bijzonder is het om op je reisbestemming een telefoontje te krijgen om te vragen of alles bevalt! Die persoonlijke touch, daar gaat het om bij een Travel Counsellor!

Travel Counsellors is in 1994 opgericht in Manchester, Engeland door David Speakman. Inmiddels zijn er ruim 1600 Travel Counsellors werkzaam in 7 landen, Engeland, Ierland, Nederland, België, Zuid-Afrika, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten. Omdat wij lid zijn van IATA en de ANVR en deelnemer zijn bij de Stichting Garantiefonds is uw betaalde reissom financieel gewaarborgd.

Iedereen is inmiddels wel bekend met een prive-trainer, prive-kok of een prive-chauffeur. Ik vind dat iedereen vanaf nu ook recht heeft op een eigen Travel Counsellor.

Wie weet tot snel!

Groetjes Laura

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-24104892

Terug Naar Boven