IJsberen en narwallen in Noord-Canada

7 dagen vanaf €8900 p.p.

Vanaf

€8900

Neem contact op met Laura op 06-24104892 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT18JAN4 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 20/05/2019

De onvergetelijke avontuur begint in Pond Inlet op Baffin Island in het uiterste noorden van Canada, ver weg van de bewoonde wereld. Hier ben je omgeven door een uitgestrekt wit landschap met ijsbergen.

Vanuit Pond Inlet reis je verder per qamutik, een houten slee getrokken door sneeuwscooters, naar Bylot Island waar het Arctic Safari Tented Camp op je wacht. Een uniek mobiel tentenkamp aan de pakijsrand waar je verblijft in dubbel geïsoleerde yurts, zodat de poolkou buiten blijft. De dagen staan volledig in het teken van trektochten op zoek naar bijzonder wildlife zoals narwallen (tandwalvissen), ijsberen, Groenlandse walvissen, walrussen, beluga’s, poolvossen en unieke vogelsoorten, zoals sneeuwuilen en sneeuwganzen. Een snorkeltrip met narwallen, een kajaktocht tussen drijvende ijsschotsen en de overnachtingen op het ijs maken deze ‘once in a lifetime experience’ compleet.

DAGOVERZICHT
DAG 1: Vlucht Ottawa – Iqaluit – Pond Inlet. Diner met aansluitend een folklore avond met Inuit drumdansen, keelzang en vertellingen. Overnachting hotel Pond Inlet
DAG 2: Per qamutik naar Premium Arctic Safari Camp op Bylot Island
DAG 3-5: Diverse excursies per qamutik of sneeuwscooter op zoek naar ijsberen, narwallen, Groenlandse walvissen en beluga’s
DAG 6: Laatste dag in de wildernis van het Hoge Noorden. U vliegt naar Pond Inlet voor een laatste overnachting.
DAG 7: Terugvlucht naar Ottawa

Wat is inbegrepen

Verblijf 6 nachten in het Arctic Safari Tented Camp exclusief internationale vluchten


7 dagen vanaf €8900 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven