Vier de liefde aan de IJssel

Vanaf €312 per verblijf o.b.v 2 personen

Vanaf

€312

Neem contact op met Laura op 06-24104892 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT08FEB2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 01/06/2019

Aan de oever van rivier de IJssel vind je één van de meest markante hotels van ons land, het unieke Sandton IJsselhotel. Dit schitterende hotel is gevestigd in een 19de eeuws rijksmonument en biedt een schitterend uitzicht op Deventer.

Eén van de meest prominente Hanzesteden, wat duidelijk wordt als je door Deventer’s gezellige, historische centrum wandelt. De straten zijn vol met winkels, restaurants en culturele trekpleisters. En mocht je geïnteresseerd zijn in wandelen of fietsen dan is de omgeving van Deventer met pittoreske dorpen als Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Bathmen of Park De Hoge Veluwe ideaal.

Geniet van een heerlijk diner met uitzicht op de oude stad van Deventer. Na een gezellige avond tafelen kun je de avond voortzetten in de fauteuils in de lounge om daarna weg te dromen in een comfortabel bed.

Maak je verblijf extra ontspannend met een gezichts- of lichaamsbehandeling bij Schoonheidsinstituut Loëlle in Deventer. Een heerlijke oppepper voor de huid. Bij aankomst staat er op je kamer een welkomst-verzorgingssetje voor je klaar zodat het verwennen direct al begint.

Wat is inbegrepen

• 1x Overnachting in een comfort kamer in Sandton IJsselhotel • 1x Geserveerd ontbijt • 2x Retourtickets voor de pont naar het centrum • Behandeling naar keuze (gezichtsbehandeling 120 min of lichaamsbehandeling 90 min) • Gratis toegang tot fitness • Gratis parkeren


Vanaf €312 per verblijf o.b.v 2 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven