Laura Smit - Westendorp


Laura Smit - Westendorp

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Zonvakanties, stedentrips, verre reizen, rondreizen binnen en buiten Europa, actieve reizen, wintersport, cruises…..ongeacht waar u naartoe wilt en of u nu op zoek bent naar een groepsreis of een individuele reis op maat, bij mij bent u aan het juiste adres!

Mijn naam is Laura Smit-Westendorp en ik werk al verschillende jaren met veel plezier in de reiswereld. In deze periode heb ik al heel wat bestemmingen mogen bezoeken en ervaringen opgedaan. Van een aantal bestemmingen die ik bezocht heb kunt u hier mijn reisverslag lezen maar uiteraard kunt u ook voor andere bestemmingen bij mij terecht. Sinds augustus 2010 heb ik mij als zelfstandig en onafhankelijke reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors, zodat ik mijn klanten nog beter en gerichter van reisadvies kan voorzien.

Net zoals bij ieder ander reisbureau kunnen bij mij alle reizen van zowel grote touroperators als specialistische reisondernemingen in binnen en buitenland worden geboekt. Daarnaast heb ik als Travel Counsellor vele contacten over de hele wereld zodat ik al uw wensen kan samenvoegen tot een geweldige reis op maat. Om uw reis helemaal compleet te maken regel ik ook andere dingen zoals o.a. autohuur, transfers, overnachtingshotels, verzekeringen, vreemde valuta en visa. En dit alles zonder dat u er extra voor hoeft te betalen!

Vanaf nu geen wachttijden meer op het reisbureau of urenlang zoeken op het internet. Ik ben beschikbaar op het tijdstip dat het u het beste schikt, 7 dagen per week dus ook in de avonduren en in het weekend, desgewenst kom ik zelfs op afspraak bij u thuis om u van een passend reisadvies te voorzien of u komt bij mij langs zodat we uw wensen rustig kunnen bespreken. U kunt van mij een persoonlijke service en advies verwachten zonder hiervoor cent meer te betalen dan bij ieder ander reisbureau of op internet! Klantvriendelijkheid, dienstverlening en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding staan bij mij erg hoog in het vaandel.

Uiteraard is Travel Counsellors Nederland aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor uw reissom dus altijd financieel gewaarborgd is en u dus niet bang hoeft te zijn voor vervelende situaties.

Daarnaast heeft Travel Counsellors een eigen internationale duty office die alles wat er in de wereld gebeurt nauwlettend in de gaten houdt waardoor ik u in geval van een eventuele calamiteit meteen kan helpen.

In april 2016 ben ik vanuit Dronten verhuisd naar Swifterbant maar dit heeft natuurlijk geen invloed voor u als klant: Ik blijf uw expert in het regelen van alle soorten reizen over de hele wereld!

Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere vakantie, neem dan gerust contact met mij op via de telefoon of mail en ik help u graag om uw droomreis te realiseren!

Uw persoonlijke Travel Counsellor
Laura Smit-Westendorp
laura@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0321-848980 / 06-27275114

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven