Welkom op mijn persoonlijke paginaU kent het wel: u zoekt een vakantie of weekend weg en duikt het internet op. Al snel bent u een uur surfen verder, maar nog geen steek wijzer... Zoveel mogelijkheden, wat was ook weer de prijs daar en hoe groot was ook alweer het zwembad, waar kon ik nu dat leuke ponypark vinden voor mijn dochter? Aaaaah! Om gek van te worden.

Deze frustratie kan ik u uit handen nemen: Laat mij dat zoekwerk doen! U vertelt mij wat u zoekt, geeft daarbij uw budget aan en ik doe u een passend voorstel.

"With us it's personal". Niet voor niets is dat de subtitel van ons bedrijf. Door de persoonlijke aandacht en aanpak voel ik aan wat u zoekt in een reis en kan u zo de perfecte reis aanbieden.
Tel daarbij op de persoonlijke 'touch' die u er van mij bij krijgt en het resultaat is uw perfecte reis!
Ik beschik over een eigen boekingssysteem waarin ik vluchten, hotels, transfers, valetparking of taxiservices, arrangementen, excursies etc. kan boeken en daarnaast heb ik ook vele contracten met de meeste touroperators (ook Duitse en Belgische) en heel veel lokale agenten. Hierdoor kan ik u altijd wel een mooie offerte aanbieden.

Laat een bericht achter op deze site om wekelijks van mij een mooie nieuwsbrief in uw mailbox te ontvangen.
Wie weet help ik u binnenkort aan uw droomreis! :-)

Nog even dit:
Ik ben pas tevreden, als u dat bent! Een reis moet van A tot Z goed geregeld zijn; of het nu gaat om een autovakantie of om een luxe maatwerkreis, om een cruise of een weekendje weg: Alles staat of valt met een gedegen voorbereiding en goede informatievoorziening. Dit wil en kan ik graag voor u verzorgen!

Uw voordelen:
• Persoonlijke aandacht en service
• Niet meer gebonden aan specifieke openingstijden van een reisbureau; u spreekt met mij af wanneer het u uitkomt
• Scherpe tarieven bij onafhankelijke aanbieders
• Aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Liesbeth van Zelst – Oud
Travel Counsellor

PS.U kunt mij ook direct mailen op: reisadviesvanlies@mytc.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven