Welkom op mijn persoonlijke pagina


Je kent het wel: je zoekt een vakantie of weekend weg en duikt het internet op. Al snel ben je een uur surfen verder, maar nog geen steek wijzer... Zoveel mogelijkheden, wat was ook weer de prijs daar en hoe groot was ook alweer het zwembad, waar kon ik nu dat leuke ponypark vinden voor mijn dochter? Aaaaah! Om gek van te worden.

Deze frustratie kan ik uit handen nemen: Laat mij dat zoekwerk doen! Jij vertelt mij wat u zoekt, geeft daarbij je budget aan en ik maak een of meer passende voorstellen. Natuurlijk zorg ik ook voor de juiste, actuele informatie met betrekking tot grensdocumenten en/of (covid) gezondheidstesten et cetera. Ik sta je daar graag in bij.

"With us it's personal". Niet voor niets is dat de subtitel van ons Travel Counsellors. Door de persoonlijke aandacht en aanpak begrijp ik wat je zoekt in een reis. Tel daarbij op de persoonlijke 'touch' die je er van mij bij krijgt en het resultaat is jouw perfecte reis!

Ik beschik over een eigen boekingssysteem waarin ik vluchten, hotels, transfers, (valet)parking of taxiservices, arrangementen, excursies etc. kan boeken en daarnaast heb ik ook vele contracten met de meeste touroperators (ook Duitse en Belgische) en heel veel lokale agenten. Hierdoor kan ik altijd wel een mooie offerte aanbieden.

Laat een bericht achter op deze site als je wekelijks van mij een mooie nieuwsbrief in jouw mailbox wilt ontvangen.
Wie weet help ik jou wel binnenkort aan je droomreis en kun jij beginnen met het maken van nieuwe herinneringen.

Nog even dit:
Ik ben pas tevreden, als jij dat bent! Een reis moet van A tot Z goed geregeld zijn; of het nu gaat om een autovakantie, om een luxe maatwerkreis, om een cruise of een weekendje weg: Alles staat of valt met een gedegen voorbereiding en goede informatievoorziening. Dit wil en kan ik graag voor je verzorgen!

De voordelen:
• Persoonlijke aandacht en service
• Niet meer gebonden aan specifieke openingstijden van een reisbureau
• Groot aanbod
• Aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds
• Kortom: veilig en vertrouwd!

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Liesbeth van Zelst – Oud

Reisadvies van Lies
Travel Counsellor Heiloo

PS. Je kunt mij ook direct mailen op: reisadviesvanlies@mytc.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Reisadvies van Lies!

1-6-2021

In deze video stel ik me voor en vertel ik hoe ik jou kan helpen om een fantastische reis te boeken en te beleven!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven