Welkom op mijn persoonlijke pagina


Dans een passievolle flamenco in Sevilla, drink een prosecco tijdens een Italiaanse zonsondergang of slinger als Tarzan door de jungle van Costa Rica. Maar voordat je hier bent, moet er eerst het één en ander geregeld worden. De meest gunstige vlucht uitzoeken, leuke accommodaties en misschien wel een transfer van de luchthaven of een huurauto op de bestemming. Bespaar jezelf uren zoeken en zet mij, jouw eigen persoonlijke Travel Counsellor, hiervoor aan het werk.

***

De afgelopen jaren maakte ik mooie reizen naar onder andere Thailand (2x), Maleisië, Indonesië, Australië, Mexico, Cuba, Costa Rica en New York. Vlak voor mijn start als Travel Counsellor eind 2015 ontdekte ik mijn nieuwe favoriete vakantieland Zuid-Afrika. En laat ik vooral Europa niet vergeten, want hier zijn zoveel mooie plekken. Bijzondere herinneringen heb ik aan mijn reizen naar IJsland, Polen en Rusland, maar ook in Zuid-Europa ben ik regelmatig te vinden.

Het hoogtepunt van alle reizen? Mijn eerste kennismaking met de wilde dieren in Zuid-Afrika. Wat een beleving. Een leeuw die op drie meter afstand een dutje doet of een olifant die met wapperende oren aan komt lopen. Kippenvel.

***

Al jaren ben ik een ware reisfanaat. Dit begon tijdens mijn studie met twee buitenlandse stages en sindsdien heeft het reisvirus mij te pakken. Na mijn studie werkte ik een aantal jaren in de reisbranche om deze op een gegeven moment te verlaten. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ik kwam weer terug. Met veel plezier stel ik reizen samen voor verschillende bestemmingen, maar ook diverse klanten waaronder stellen, gezinnen en vriendengroepen.

***

Krijg jij nu ook zo’n zin om je koffer te pakken? Neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. Een weekend weg, een week naar de zon of een mooie reis naar een ver oord? Niets is mij te gek.

Zonder zorgen op vakantie gaan: dat willen we toch allemaal?

Bel of mail mij dus vandaag nog.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven