Welkom op mijn persoonlijke pagina


'Keep Calm and love Travel'

Mijn naam is Linda Kusters en ik ben uw Travel Counsellor van Beneden-Leeuwen en omstreken.

Steeds vaker hoor ik om mij heen dat het zoeken van vakanties niet meer als plezier wordt gezien, omdat er eindeloze mogelijkheden zijn. De welbekende term 'ik zie door de bomen het bos niet meer' gaat hier dan ook in op. Door mijn ruim 5 jaar ervaring binnen de reisbranche, ga ik graag met u op zoek naar die leuke stedentrip of misschien wel een weekendje naar Disneyland ter ere van een jubileum. Misschien ben u wel op zoek naar een leuke gezinsvakantie of bent u juist op zoek naar een op maat gemaakte rondreis, voor ieder wat wils en voor ieder budget ga ik samen met u aan de slag om die geweldige reis te vinden. Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR en SGR dus uw vakantie en geld is in veilige handen.

Op een reisbureau heeft u vaak contact met meerdere reisadviseurs, maar de slogan van Travel Counsellors 'With us it's personal' verklapt het al, al het contact loopt via mij en dit is voor u een hele fijne gedachte. Ik kom bij u thuis op het moment dat het u uitkomt. Of dit nou in de avond, in het weekend of juist overdag is. Ik sta voor, tijdens en na de vakantie voor u klaar.

Heeft u aankomende reisplannen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met mij op met uw wensen. Ik kijk ernaar uit om samen met u die perfecte vakantie te vinden!

"The world is a book and those who do not travel, read only one page.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-31342792

Terug Naar Boven