Lizette van Rossum


Lizette van Rossum

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ieder mens is uniek en dus ook ieders vakantiebehoeftes.
Zoek je naar iemand die je advies kan geven op maat? Iemand die moeite doet om jou en je wensen beter te leren kennen?
Je vakantie is een belangrijk onderdeel van je leven. Je gaat op reis om te ontdekken, uit te rusten, iets te vieren of gewoonweg te genieten. Je wilt dat de verschillende opties worden uitgezocht en helder worden gepresenteerd. Je zoekt inspiratie en daarnaast ontvang je graag goede raad van iemand met veel ervaring. Onverwachte leuke tips, waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Met een gerust hart je vakantie laten verzorgen, veilig en vertrouwd. Dat wil toch iedereen?

Ik ben Lizette van Rossum en ik help je bij het samenstellen en boeken van jouw vakanties. Zie mij als je 'personal travel shopper'.
Je legt je wensen bij mij neer. Ik ben gespecialiseerd in maatwerk reizen. Ik zoek de juiste onderdelen voor jou bij elkaar, zodat jij geen gedoe hebt met uitzoeken. Alleen nog maar aftellen en je koffer inpakken.

Mijn 19 jaar reisburo- en reiservaring zet ik in, om voor jou een passende reis samen te stellen. Jouw wensen staan daarbij altijd voorop. Ik kom bij je thuis als je dat wilt, op een tijdstip dat het jou het beste past. Bellen of mailen kan altijd..

'Reizen' loopt als een rode draad door mijn leven en hoogstwaarschijnlijk zit het in mijn genen. Al op mijn 18e vertrok ik voor een jaar naar Canada. Dat land heeft daardoor een heel speciaal plekje in mijn hart. Ik ben er een paar keer terug geweest en heb toen rondgereisd in een camper. Fantastisch! Je zult begrijpen dat ik graag een mooie route voor je samen stel.

Mijn andere liefde qua bestemming is Zuid Afrika. Niet voor niets 'De wereld in één land' genoemd. De flora en fauna is ongekend mooi! Of je nu een safari maakt in de Kalahari woestijn of aan de kust geniet van bruisende badplaatsen, er is werkelijk voor iedereen iets moois te beleven, te zien en te doen. Vraag je mij om een reis naar Zuid Afrika samen te stellen, dan gaat mijn hartje sneller kloppen!

Binnen Europa zijn de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie natuurlijk ook ongekend.
Als Travel Counsellors zijn wij door eigen ervaring, die van onze klanten en collega Travel Counsellors op de hoogte van de mooiste plekjes.

Ik heb mij aangesloten bij Travel Counsellors vanwege de vele voordelen:
Veilig, vertrouwd, aangesloten bij o.a. ANVR en SGR, onafhankelijk en groots aanbod van leveranciers.

“Travel Counsellors. With us…it’s personal!”

Lizette van Rossum
Lizette.vanrossum@travelcounsellors.nl
0513-201071

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0513-201071

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven