Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen op maat, naar de bestemming van jouw wensen met persoonlijk advies uit eigen ervaring en de beste tips! Met mijn ervaring en kennis stel ik met veel plezier een prachtige reis samen die aansluit bij jouw wensen het budget, en meer!

REIZEN IN CORONATIJD
Reizen anno 2021 is behoorlijk veranderd. Spontaan een citytrip naar een leuke Europese stad gaat niet meer zo makkelijk en maanden van tevoren een verre reis plannen ook niet. Maar wat als je juist nu er zo aan toe bent om op reis te gaan?

Vooral in deze tijd is persoonlijk en deskundig advies belangrijk! Waar je moet je rekening mee houden als je nu een reis boekt of op vakantie gaat? Welke maatregelen gelden er? Welke rechten en plichten heb je als reiziger? Ik help je hier graag bij en ben altijd bereikbaar voor advies.

WAAROM TRAVEL COUNSELLORS?
Travel Counsellors staat voor persoonlijke service. Wij werken samen met veel verschillende en betrouwbare reisorganisaties en lokale reisagenten. Dat maakt dat ik de bijzondere plekjes weet te vinden, concurrerend ben én jouw reis van a tot z regel. Het enige wat jij hoeft te doen is uitkijken naar de vertrekdatum en als het zover is...genieten!

VEILIG BOEKEN
Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

WAAROM LOES?
In mijn adviezen neem ik mijn reiservaringen mee: van backpacken door Turkije, kamperen in Spanje, een rondreis door Zuid-Afrika, tot aan prachtige camperreizen door Nieuw-Zeeland, Australië, USA en Canada. Ik heb een aantal jaren in Indonesië gewoond en weet dus ook m'n weg in Zuidoost-Azië.
Eén van mijn mooiste reiservaringen is vier maanden met een tentje rondtrekken door het ruige landschap van Alaska en Canada. Wandelen door de enorme bossen, ontmoetingen met beren en op zoek naar walvissen en orka's.
Zo heb ik nog veel meer bijzondere plekken bezocht en dat neem ik mee in het samenstellen van jouw reis. Of het nu gaat om losse tickets, een all-inclusive of samengestelde reizen, alles is mogelijk.

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en geef je reiswensen aan mij door.
Geheel vrijblijvend help ik je graag de perfecte vakantie te vinden. Ik ben erg benieuwd hoe jouw droomvakantie eruit ziet!

Door op de social media knoppen hieronder te klikken, kun je me volgen voor inspiratie en informatie over bestemmingen en reizen.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Ontdek Travel Counsellors

21-10-2020

Maak kennis met Travel Counsellors en ontdek waar wij het verschil maken!

Washington DC

30-4-2018

Het statige Washington D.C. is de stad van iconen als het Witte Huis en het Capitool.

NY: The Big Apple

29-4-2018

The city that never sleeps bruist dag én nacht met hoogtepunten als Central Park, Times Square, Vrijheidsbeeld en natuurlijk de indrukwekkende wolkenkrabbers.

Oost-USA

27-4-2018

De perfecte combinatie van bruisende steden als NY en Washington gevolgd door rust in de prachtige natuur.

The West

24-7-2017

West-USA: van het overweldigende natuurschoon van de Nationale Parken tot de neonverlichting van Las Vegas.

Azoren

25-8-2016

De Azoren: pittoreske dorpjes, prachtig landschap, vulkanen en kratermeren, mooie baaien en kleurrijke bloemenvelden.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven