Vakantie onder de Portugese zon

8 dagen Algarve vanaf €720 p.p.

Vanaf

€720

Neem contact op met Maaike op +31 6 24 82 05 14 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT32 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 28/08/2022

Vlieg binnen 3 uur van Brussel naar Algarve in Portugal. Verblijf in het Jupiter Algarve Hotel vlak bij het zandstrand en met de jachthaven van Portimão op ongeveer 2 kilometer. Liever even naar de boulevard met winkels, restaurants en bars? Het levendige centrum van Praia da Rocha ligt op wandelafstand.

Het Jupiter Algarve Hotel in Algarve, Portugal heeft een totaal nieuw concept, maar dezelfde essentie. Het concept is gebaseerd op de zee, haar fauna, flora en biodiversiteit. Het hotel is gelegen in Praia da Rocha met een korte wandeling van het zandstrand, de jachthaven, winkels, restaurants en bars vandaan. Een ideale plek voor een onvergetelijk verblijf onder de Portugese zon.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer met landzicht • Retourvlucht Brussel – Faro met Transavia op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode


8 dagen Algarve vanaf €720 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven