Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Travel is the only thing you buy that makes you richer” - Anonymous

Hallo, mijn naam is Maartje Jonkers, uw persoonlijke reisadviseur. Als Travel Counsellor stel ik uw complete reis samen op basis van uw wensen en ideeën. Of u nu zakelijk, privé, in groepsverband of alleen reist, zonder gedoe uw complete reis op maat.

Travel Counsellors een van de meest gerenommeerde organisaties van reisadviseurs ter wereld. Omdat we volledig onafhankelijk zijn, kan ik putten uit legio kennis, expertise en ervaring over de wereld die u op het internet niet vindt. Hiermee kan ik u voorzien van ideeën en itineraria, zodat u de beste reis krijgt voor u. Of het ver weg is of dichtbij, eenvoudig of maatwerk, voor elk seizoen en elke bestemming kunt u bij mij terecht.

“With us it’s personal”

Tijdens mijn reizen en werk heb ik al behoorlijk wat van de wereld mogen zien en ervaren in haar vele uithoeken. Deze reizen verrijken en blijven voor altijd bij. Ik weet dat een goede organisatie, de beste kwaliteit en uitmuntende service de ervaringen van elke klant kunnen overtreffen. Ik ben er voor u voor, tijdens en na uw reis.

“Ga één keer per jaar naar een plek waar je nooit eerder bent geweest.” – Dalai Lama

Misschien weet u al waar u naar toe wil of misschien nog niet. Met uw wensen kan ik u op weg helpen en verrassen met ideeën waar u misschien nog niet aan hebt gedacht. Ik ben niet gebonden aan kantooruren zodat we uw reis kunnen samenstellen op het moment dat het u uitkomt.

Mijn belofte aan u
> Altijd de beste reis: persoonlijk en op maat. Ook buiten kantooruren
> Geen onzekerheid over de bestemming, accommodatie, reis en activiteiten voor uw hele reisgezelschap
> Alles geregeld: vluchten, accommodatie, transfer, cruises, excursies, autohuur, attracties, verzekeringen, visum en andere aanverwante zaken
> Bereikbaarheid en hulp tijdens uw reis
> Altijd grip houdt op uw reis zonder dat u veel hoeft te regelen of veel tijd kwijt bent
> Zekerheid. Ik ben als Travel Counsellor aangesloten bij IATA, ANVR en SGR

Wilt u graag genieten van alles wat er ver weg en dichtbij te beleven is? Ik maak het graag voor u mogelijk en ga meteen voor u aan de slag. Bel me op 06-41678234 of stuur een e-mail naar maartje.jonkers@travelcounsellors.nl.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-41678234

Terug Naar Boven