Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

9 dagen vanaf €2323 p.p. incl vlucht & transfer

Vanaf

€2323

Neem contact op met Maartje op 06-41678234 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT23AUG1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 19/10/2019

Het hotel heeft een duidelijke band met Nederland: van de Koloniale Nederlandse stijl tot de dagelijkse kranten en televisie. De prachtige stranden zijn uiteraard wél helemaal Aruba en dineren doe je met de voeten in het zand.

Een vakantie bij Amsterdam Manor Beach Resort op Aruba voelt als thuiskomen. De oudhollandse bouwstijl en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Amsterdam Manor ligt aan een van de mooiste stranden van de Caribbean, Eagle Beach, op 5 minuten rijden van Oranjestad, en 15 minuten van het vliegveld. Met 72 kamers en suites is het een kleinschalig resort, waar persoonlijke service en gastvrijheid voorop staan. En met 2 restaurants, een zwembad, kinderbadje, 2 bars met dagelijks happy hour, snorkel/fiets verhuur, thema avonden, films op het strand en natuurlijk een schitterend strand voor de deur biedt het resort alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie.

Passions on the Beach Restaurant
Geniet met je voetjes in het zachte zand, het romantische licht van de fakkels, een goed glas wijn en van een van de mooiste zonsondergangen. Passion on the beach is het meest romantische restaurant op het eiland. Bij Passions on the beach wordt iedere avond live muziek aangeboden, terwijl je geniet van de heerlijke vlees en verse vis gerechten.

Verken het eiland per fiets!
Bij Amsterdam Manor kun je een fiets huren, waar je de highlights van het eiland mee kan verkennen. Binnen een half uur zit je in Oranjestad op een terrasje aan de koffie, of fiets je naar het strand van Arashi beach waar je ook mooi kunt snorkelen. Uiteraard kun je bij de receptie van Amsterdam Manor ook een auto of scooter huren om het eiland te ontdekken.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Aruba met KLM (terug met stop op Bonaire) • Privétransfer • Verblijf 7 nachten in een Studio Suite in Divi Aruba Phoenix Beach Resort o.b.v. logies


9 dagen vanaf €2323 p.p. incl vlucht & transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven