Margreet Bouwes


Margreet Bouwes

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn website:

Mijn naam is Margreet Bouwes. Ik ben uw Persoonlijke Reisadviseur.

Raakt u het spoor bijster in een web van Internetwebsites of heeft u geen tijd om op zoek te gaan naar uw welverdiende vakantie, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik heb een passie voor reizen en als Travel Counsellor kan ik u alle zorgen omtrent uw reis uit handen nemen, zodat u een belevenis ervaart waar u nog jaren op kunt teren.

Na 30 jaar in de financiële wereld te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn droom na te jagen en Travel Counsellor te worden. In al die jaren heb ik veel reiservaringen opgedaan. Ik heb landen als Nieuw-Zeeland, Thailand, Maleisië, Indonesië, Zuid-Vietnam maar ook veel Griekse Eilanden en Spanje regelmatig bezocht. Daardoor kan ik u een passend en optimaal advies geven bij het kiezen van uw vakantie.

Tevens heb ik de keuze uit een ruim assortiment van organisaties waar wij uw reis kunnen onderbrengen.
Dit kunnen zijn: pakketreizen, losse tickets, cruises, campingvakanties, steden- en cultuurtrips, autohuur, groep-, single- en rondreizen op maat!

Uiteraard is Travel Counsellors aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds.

Heeft u reisplannen, neem dan contact met mij op.

Ik kan altijd op een tijdstip langskomen dat u schikt, om te inventariseren wat uw wensen zijn.

Graag tot ziens!

Margreet Bouwes
06-13449959

margreet.bouwes@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-13449959

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven