Welkom op mijn persoonlijke pagina


Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

“Life is short and the world is wide.”
Wat word ik blij van reizen! Als jouw persoonlijk reisadviseur laat ik je graag meer van de wereld zien.

Mijn naam is Marianne Scheening. Samen met mijn man en drie kindjes woon ik in het buitengebied van Ruurlo. Vroeger ging we (ik, mijn ouders en broers) één keer per jaar 1 week op vakantie naar een bungalowpark ergens in Nederland. Dat was altijd één groot feest en daar keken wij het hele jaar naar uit. Ik was soms wel jaloers op vriendjes en vriendinnetjes die met het vliegtuig op vakantie gingen.

Vanaf mijn 17e jaar heb ik de "schade" flink ingehaald. Na het volgen van een toeristische opleiding, werken bij meerdere reisbureaus en een grote touroperator heb ik inmiddels heel wat meer van de wereld gezien....

Backpacken door Thailand - Een camperrondreis door West Canada - Relaxen op de prachtige stranden van Curaçao en Aruba - Huwelijksreis naar Java en Bali – 6 maanden wonen op Kanaaleiland Guernsey - diverse city trips in Europa (Barcelona, Rome, Parijs, Stockholm, Kopenhagen, Londen, etc.) – Rondreis Nieuw Zeeland - Eerste vliegreis met dochter erbij naar Zakynthos - Studiereis naar de Canarische eilanden, etc.

Australië heeft mijn hart gestolen. Hier heb ik samen met mijn man een jaar rond gereisd in ons kleine campertje genaamd "Norris". Een fantastische ervaring. Wat valt daar veel te zien! Van het tropische Cairns tot het droge Alice Springs, allemaal even geweldig.

Wat zijn jouw wensen en wat kan ik voor je betekenen?
Je kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen; van weekendjes weg in eigen land, stedentrips, zonvakanties, cruises, wintersport tot aan speciaal op maat gemaakte reizen. Ik bied je persoonlijke service; ik wil je graag leren kennen, zodat ik elke reis perfect op jouw wensen kan afstemmen. Je hoeft niet meer urenlang te zoeken op het internet, want ik zoek het allemaal voor je uit. Dat scheelt je een hoop tijd en misschien ook frustratie! Mijn werktijden zijn flexibel; als zelfstandig reisadviseur sta ik 7 dagen per week voor je klaar! Als je wilt kom ik bij je thuis langs en anders hebben we contact via de telefoon en/of mail.

Met Travel Counsellors heb ik wereldwijd toegang tot aantrekkelijke, concurrerende tarieven, waardoor je absoluut niet teveel betaalt! Je loopt geen financiële risico’s, want Travel Counsellors is aangesloten bij alle garantiefondsen, zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Fijn gevoel toch?

Reisplannen? Ben je op zoek naar kwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide kennis, maar wil je niet meer betalen dan je gewend bent? Vertel mij jouw wensen en ik ga voor je aan de slag!

Heel graag tot ziens!

Jouw persoonlijke reisadviseur in Ruurlo (en omgeving :-)),

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-15869511

Terug Naar Boven