Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom!
U bent op zoek naar een reis? Heeft u genoeg van het eindeloze zoeken op internet en ziet u door de bomen het bos niet meer?
Heeft u geen tijd om naar het reisbureau te gaan? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Mijn naam is Marie-Louise Veerman en ik ben uw persoonlijke reisadviseur in Volendam en in de regio Waterland. Het concept van persoonlijke reisadviseur is o.a. in de VS en Groot Brittannië al jaren een begrip. Ik bied u kwaliteit, service, gemak en persoonlijke aandacht op een tijdstip wanneer het ú uitkomt, of het nu ´s avonds, overdag of in het weekend is!

Na een HBO studie toerisme en na bijna 10 jaar in de reisbranche te hebben gewerkt - bij verschillende touroperators en als reisbureaumanager - heb ik me nu aangesloten bij Travel Counsellors: een gerenommeerde organisatie met wereldwijd meer dan 1100 persoonlijke reisadviseurs. Nederland telt reeds meer dan 100 Travel Counsellors. Dankzij Travel Counsellors kan ik u een onafhankelijk en ruimer aanbod bieden dan het traditionele reisbureau tegen dezelfde tarieven .Uiteraard is Travel Counsellors aangesloten bij het ANVR en SGR, een zekerheid die niet mag ontbreken.

Mijn specialiteit? Dat is mijn klant! Om een goed beeld te vormen van uw wensen vindt er een uitgebreid gesprek plaats per telefoon, bij mij of zelfs bij u thuis ! Na het gesprek verzorg ik als Travel Counsellor al het zoekwerk voor u, vergelijk prijzen en stel de reis volledig naar uw zin samen. Hierbij kom ik graag met verrassende en nieuwe ideeën!

U kunt bij mij terecht voor Zonvakanties, Stedentrips, Cruises, Wintersportreizen, Excursie- en Rondreizen, Campingvakanties, Verre reizen, Maatwerk reizen , Eigen Vervoerreizen of voor een fantastische huwelijksreis. Vakantie is voor iedereen en voor elk budget.

Wilt u alleen een vlucht, hotel of auto? Geen probleem; ik regel voor u de beste vluchten, hotelreserveringen en/of autohuur, waar ook ter wereld. Ook voor verzekeringen en visumaanvragen kunt u bij mij terecht.

Aarzel niet, u kunt mij vrijblijvend bellen of e-mailen over uw vakantie of zakelijke reis, op elk tijdstip!

Marie-Louise Veerman, Travel Counsellor
marie-louise@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-10932212

Terug Naar Boven