Ervaar de Scandinavische winter!

10 dagen Zweden vanaf €486 p.p.

Vanaf

€486

Neem contact op met Marieke op 06-24161193 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT26aug voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 20/02/2021

Een 10 daagse onvergetelijke winterreis in de voorjaarsvakantie? Dat kan! Ontdek de provincie Dalarna in Zweden. Verblijf in een vakantiewoning tussen de besneeuwde bomen en bevroren meren van het vakantiepark Tyngsjö. Deze bijzondere reis voor het hele gezin zit bomvol activiteiten.

Je maakt een spannende tocht per hondenslede (duur ca. 1 uur). Zodra je de rem van de slee los laat, trekken de enthousiaste huskyhonden je voort door de ongerepte natuur. De hondenslee wordt bestuurd door de gids. Met je eigen (huur)auto rijd je naar het start- en eindpunt op ca. 15 min rijden afstand.

Vervolg je winterse avontuur met een bijzondere sneeuwschoenwandeling. Tijdens de begeleide tocht van 2,5 uur ontdek je het ongerepte sneeuwlandschap dat normaal gesproken onbereikbaar is.

Nog niet genoeg gezien wat het mooie Zweden? Onder leiding van een gids leer je deze vakantie de fijne kneepjes van het langlaufen in de loipe (duur ca. 3 uur). Vanuit Tyngsjö Vildmark worden langlaufsporen getrokken van verschillende afstanden.

De laatste activiteit van deze reis is een bijzondere: ijsvissen! Het vissen houdt niet op als er ijs op het meer ligt. Er komen andere hengels tevoorschijn en het ijsvissen kan beginnen! Eerst boor je een gat in het ijs en daar laat je dan je hengel in zakken (duur ca. 2 uur). Wie zal er de eerste forel, snoek of baars vangen? De gevangen vis kan je bij de vakantiehuisjes heerlijk roken in de Finse rookoven. Niets is lekkerder dan je vers gevangen en gerookte vis!

Kleinschalig vakantiepark Tyngsjö, waar je verblijft deze vakantie, is een plek voor iedereen die actief bezig wil zijn en wil genieten van de rust, ruimte en natuur.


Let op: langlaufen en sneeuwschoenwandelen is intensief en vergt enige conditie. Daarom is deze Family Adventure geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kindertarieven:
- Kinderen 0 t/m 6 jaar ontvangen een korting van € 220 p.p. en kunnen niet mee met de activiteiten
- Kinderen 7 t/m 12 jaar ontvangen € 50 p.p. korting en nemen deel aan het gehele programma

Wat is inbegrepen

Inclusief: • 7 nachten verblijf in vakantiewoning volgens programma o.b.v. logies. Vakantiewoning Type A ( 55m2) groter type is mogelijk tegen een meerprijs. • Vervoer: eigen vervoer incl. ferryovertocht Kiel-Göteborg vv • Overtochten volgens programma voor 1 auto en inzittenden • Binnenhut naar aantal personen • Activiteiten volgens programma zoals: huskysafari, sneeuwschoenwandeling, langlaufen en ijsvissen. Exclusief: • Bad- en bedlinnen set € 15 p.p. vooraf te voldoen of zelf te verzorgen • Eindschoonmaak type A & B ca. SEK 500 en type C ca. SEK 800 ter plaatse te voldoen of zelf te verzorgen • Elektriciteit volgens meter • Prijs op basis van 4 personen en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


10 dagen Zweden vanaf €486 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven