Marieke van der Wijst


Marieke van der Wijst

Welkom op mijn persoonlijke paginaWelkom op mijn site!
Stelt u zich eens voor.......uw eigen persoonlijke, onafhankelijke reisadviseur die u helpt met het uitzoeken en plannen van uw reis op tijden die u het beste uitkomen.......is dat niet geweldig?!

U krijgt van mij de persoonlijke aandacht die het boeken van een reis nodig heeft, en dan maakt het niet uit of het gaat om een weekendje weg of een wereldreis. Ik neem dan ook graag de tijd om voor u de juiste reis uit te zoeken en daarbij houd ik natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget.

Travel Counsellors in aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Naast de grote en welbekende reisorganisaties hebben wij ook de beschikking over tal van gespecialiseerde organisaties zodat ons aanbod nog meer op uw wensen aansluit. Natuurlijk werken wij alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties, die net als wij willen dat uw reis perfect is. U kunt dus zonder zorgen gaan genieten van uw vakantie.

U betaalt niets meer als bij een reisbureau maar u krijgt wel de persoonlijke aandacht en service! Mijn passie is eigenlijk alles wat met reizen te maken heeft niet alleen maar het reizen op zich maar ook de voorpret die je beleeft aan het boeken van de reis;

Het uitzoeken van een accommodatie op een mooie plek ergens op een heuvel met uitzicht op zee, of juist midden in een bruisende stad…..
Zoeken naar de leuke plekjes waar niet het massatoerisme komt of juist wel…..
Op zoek naar dat ene leuke restaurant waar je zo heerlijk kunt eten en waar het voelt of je er al jaren komt omdat de ober je vrolijk begroet…..

Dit zijn dingen die ik belangrijk vind voor het uitzoeken van de perfecte reis, vindt u dat ook? Neem dan gerust eens contact met me op of meld u aan voor de nieuwsbrief, dit kunt u doen doormiddel van de button E-mail Marieke.

Met vriendelijke groet,

Marieke van der Wijst- van Amelsvoort
T.073-5940789
M. 06-20205491
Uw persoonlijke reisadviseur…..Thuis in de hele wereld

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 073-5940789 / 06-20205491

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven