Alweer naar Mallorca, een eiland om nooit genoeg van te krijgen!

Marie-Therese Kleuskens on 05 July 2019

Deel dit:

Deze keer samen met mijn zus Winnie. Het was voor haar de eerste keer naar Mallorca maar het was liefde op het eerste gezicht. We hebben een auto gehuurd en samen het eiland verkend. De grotten van Drach, Cap Formentor met waanzinnige uitzichten, de oude binnenstad van Alcudia en niet te vergeten Palma de Mallorca met de prachtige kathedraal en binnenstad.

Ook hebben we nog tijd gevonden om af en toe naar het strand te gaan. Een van onze favoriete baaien was het Mondrago strand. Gelegen in een beschermd natuurgebied. Een goed boek, een lekker drankje en we waren helemaal tevreden.

We logeerden aan de oostkust van Mallorca in Cala D'Or in een mooie appartementen Parq Mar met 2 zwembaden en ook weer een fantastisch uitzicht. In Cala D'Or zelf zijn veel leuke restaurants maar 1 was toch echt wel favoriet. Churchill's, een tapas restaurant in de haven dat gerund werd door een Nederlandse meisje met haar Spaanse vriend.

Mallorca is een eiland dat voor iedere vakantieganger geschikt is. Wel je ontzettend feesten: dat kan. Wil je wandelen: dat kan. Wil je gewoon fietsen, mountainbiken, wielrennen: dat kan. Wil je luieren aan het strand: dat kan.

Mallorca is een aanrader voor iedereen. Zelf ben ik er zeker 20 keer geweest dus als je informatie nodig hebt neem dan contact me op.

Deel dit:

Terug Naar Boven