Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Collect moments, not things”

Fijn dat u de moeite neemt om mijn website te bezoeken.

Mijn naam is Marijn Cornelissen en van jongs af aan droomde ik er altijd al van om naar vreemde landen te reizen en kennis te maken met nieuwe culturen, gewoontes en levensstijlen.
Daar heb ik gestalte aan gegeven door na mijn middelbare school een opleiding te gaan volgen in de toeristische sector, gevolgd door vele jaren ervaring met het adviseren van klanten over vakanties, verre reizen en het realiseren van persoonlijke reiswensen.
Van begin af aan heb ik me geconcentreerd op persoonlijk reisadvies, betrokkenheid en uitstekende service.
Het gaat immers om het vervullen van de eisen en wensen van mijn klanten, en dat die met een uitermate tevreden gevoel weer thuis komen.

Door de opkomst van internet is de reisbranche verandert, maar ik heb gemerkt dat juist het persoonlijke advies en het op maat afstemmen van de eisen en wensen van mijn klanten, steeds belangrijker is geworden. Als zelfstandige en onafhankelijke Travel Counsellor, met een uitgebreid en professioneel netwerk aan mogelijkheden, kan ik hier uitstekend op inspelen.

Het vervult mij dan ook elke keer weer met trots als klanten na afloop van hun reis contact met mij opnemen en al hun onuitwisbare enthousiaste herinneringen met mij delen.
Deze tevreden klanten zijn de basis voor mijn motivatie en het heeft mij in staat gesteld een grote kring van vaste klanten op te bouwen.

Door de jaren heen heb ik mijn vroegere dromen ook gestalte kunnen geven en ben ik in de gelegenheid geweest om vele reizen te maken naar het kleurrijke Zuid Amerika, de enerverende USA, het betoverende Afrika, het dynamische Azië en naar ook vele mooie cultuurrijke Europese bestemmingen.
Deze reiservaringen komen nu uitstekend van pas bij het adviseren van mijn klanten.

Mijn uitgangspunten voor het vertalen van de wensen van mijn klanten in een passend reisadvies zijn altijd “kennis”, “ervaring”, “passie” en service”.
Niet alleen voor verre reizen naar onbekende oorden, maar ook voor heerlijke zonvakantie, rondreizen, stedentrips, wintervakanties, cruises of een lekker weekendje weg, zelfs uw business trip is geen probleem. Alles kan naar uw wensen vertaald worden.
Ik regel het graag voor u.

Nieuwsgierig geworden ? Neem dan gewoon op elk willekeurig moment contact met mij op via mail of telefoon, en we kunnen vrijblijvend eens overleggen hoe uw vakantiewensen eruit zien en wat ik wellicht voor u en uw reisgenoten kan betekenen.

Hopelijk tot snel !

Marijn

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-29139633

Terug Naar Boven