Acoya Curacao

7 nachten Acoya incl. vlucht en transfer vanaf €1825 p.p.

Vanaf

€1825

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLWLT6DEC1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 04/07/2020

Acoya Curaçao Resort, Villas and Spa is een milieuvriendelijk luxe hotel met moderne Deluxe kamers, ruime villa's en luxe ingerichte appartementen in de buurt van enkele van de mooiste stranden en spannende toeristische attracties op Curaçao.

Top drie redenen om te kiezen voor Acoya:

1. Ruime keuze in accommodatietypes, van Deluxe kamers tot villa’s met privé zwembad

2. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

3. Kinderen t/m 12 jaar gratis met ons all-inclusive programma (max 2 kids)

Nieuw: meer villa's met privé zwembad!

De ruime en modieuze villa's met privézwembad vallen onder de meest luxueuze kamer categorie bij Acoya Curaçao Resort, Villas & Spa. Doordat er een enorme vraag is naar deze kamercategorie is besloten om het aanbod uit te breiden. Per 31 december 2019 zullen er in totaal zullen er 29 villa’s met privé zwembad zijn, van 1 tot en met 5 slaapkamers.

Met de kids op Curaçao: drie leuke tips

1. Mambo Beach: één van de populairste strandspots van het eiland. Dat belooft een dag vol zon, zee en waterpret!

2. Snorkelen: de onderwaterwereld is het meest adembenemend richting het noorden van het eiland. Lang de rotsen zijn er prachtige zeedieren te spotten.

3. Jeep Safari: de schatten van de natuur kunnen worden ontdekt middels een avontuurlijke Jeep Safari in het Christoffelpark. Er zijn verschillende viewpoints die hun eigen interessante verhaal vertellen!

Wat is inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Curaçao met KLM, 7 nachten in ACOYA Curaçao Resort, Villa's & Spa met twee personen in een Double Deluxe Room, privé transfer van de luchthaven naar het hotel en terug.


7 nachten Acoya incl. vlucht en transfer vanaf €1825 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven