Actief Tanzania

9 dagen vanaf €2705 p.p.

Vanaf

€2705

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT30NOV1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 06/04/2019

Natuur, wilde dieren, cultuur en actief bezig zijn… De rondreis Actief Tanzania biedt het je allemaal aan. Je reist met een chauffeur/gids per 4x4 safarivoertuig en bezoekt de mooiste nationale parken in het noorden van Tanzania.

Safari’s per jeep ontbreken zeker niet in dit pure safari land. Zo ga je op safari in het prachtige Serengeti Nationaal Park. Maar je ontdekt Tanzania ook op een andere manier! Zo vaar je in Arusha National Park per kano op Little Momela Lake en wandel je door de boomtoppen op Manyara Treetop Walkway. Maak kennis met de lokale Masai bevolking en leer over hun tradities en rituelen. Je verkent Mto wa Mbu per fiets en wandelt op de rand van de Ngorongoro krater, om vervolgens ook per jeep af te dalen naar de bodem waar het wemelt van de wilde dieren!

Wat is inbegrepen

luchthaven transfers, verblijf in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer, ontbijt en diner, vervoer in een 4x4 wagen met privéchauffeur (Engelstalig), entreegelden voor de parken, mineraalwater in de jeep en activiteiten die in het programma staan beschreven. Prijs geldt bij 6 personen. Niet inbegrepen: Internationale vluchten, overige maaltijden, dranken, fooien, persoonlijke uitgaven, visumkosten.


9 dagen vanaf €2705 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven