Canada: Great Parks of the West

15-daagse autorondreis vanaf €1579 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1579

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT5APR3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 14/05/2019

Geniet gedurende deze autorondreis van de overweldigende natuur van het westen van Canada. Je begint met de gezelligheid en veelzijdigheid van Vancouver aan de kust van de oceaan en eindigt tussen de enorme woeste bergpieken van de Canadian Rockies met de nationale parken Jasper en Banff met turkooise meren, gletsjers, wilde rivieren en watervallen. Onderweg zie je misschien ook nog wild zoals beren, wolven, coyotes, adelaars, herten, elanden, walvissen en orka’s!

Hoogtepunten:
- Vancouver
- Revelstoke
- Banff National Park
- Columbia Icefield
- Jasper National Park
- 100 Mile House
- Whistler

Programma:
Dag 1: Amsterdam – Vancouver
Dag 2: Vancouver
Dag 3: Vancouver - Penticton (ca. 395 km)
Dag 4: Penticton – Revelstoke (ca. 260 km)
Dag 5: Revelstoke - Banff National Park (ca. 280 km)
Dag 6: Banff National Park
Dag 7: Banff National Park - Jasper National Park (ca. 285 km)
Dag 8: Jasper National Park
Dag 9: Jasper National park – 100 Mile House (ca. 430 km)
Dag 10: 100 Mile House
Dag 11: 100 Mile House - Whistler (ca. 315 km)
Dag 12: Whistler
Dag 13: Whistler - Vancouver (ca. 125km)
Dag 14: Vancouver – Amsterdam
Dag 15: Amsterdam

Wat is inbegrepen

- Vliegreis Amsterdam – Vancouver v.v. met KLM, Air Canada of Air Transat - Luchthavenbelasting en brandstofheffing - 13 overnachtingen op basis van logies in goede toeristenklasse of middenklasse hotels of lodges in een kamer met bad of douche en toilet. De lodges kunnen afwijkende faciliteiten hebben, waarbij airconditioning, tv en telefoon geen standaardfaciliteiten zijn - Dag 2: Hop on Hop Off Trolley Tour door Vancouver - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en de hotelvouchers - Gratis ANWB Wereldreisgids naar keuze | Niet inbegrepen: - autohuur - Parkeer-, tol- en entreegelden nationale parken


15-daagse autorondreis vanaf €1579 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven