Cruise met een Nederlands randje

Vanaf €1559 p.p.

Vanaf

€1559

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT12APR voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 11/05/2019

Cruise met een Nederlands randje naar prachtige bestemmingen met Holland America Line. Voor de vier meest populaire afvaarten van Holland America Line kun je nu een compleet excursieprogramma bijboeken met Nederlandse reisbegeleiding.

De prachtige excursieprogramma’s zijn bij te boeken op de volgende cruises:
• 8-daagse cruise Noorse Fjorden - Rotterdam - 11 mei 2019 - Buitenhut vanaf €1099 p.p.
Met excursies in Eidfjord, Ålesund, Geiranger en Bergen voor een excursiepakketprijs van €460 p.p.

• 15-daagse cruise Noordkaap - Nieuw Statendam - 9 juni 2019 - 9 juni 2019 - Binnenhut vanaf €1499
Met excursies in Eidfjord, Molde, Honningsvag, Skjolden, Stavanger en Kristiansand voor een excursiepakketprijs van €649 p.p.

• 15-daagse cruise Noorwegen & IJsland - Nieuw Statendam - 4 augustus 2019 - Binnenhut vanaf €2499
Met excursies in Newcastke, South Queensferry, Reykjavik (De Gouden Cirkel en Blue Lagoon), Akureyri en Ålesund voor een pakketprijs van €866 p.p. of zonder Blue Lagoon voor een excursiepakketprijs van €715 p.p.

• 15-daagse cruise Oostzee & Baltische Staten - Nieuw Statendam - 25 augustus 2019 - Binnenhut vanaf €2499
Met excursies in Kopenhagen, Warnemünde, Sint Petersburg (2-daagse excursie), Stockholm en Kiel (Lübeck) voor een excursiepakketprijs van €530 p.p.

Exclusief te boeken via Travel Counsellors in samenwerking met onze partner Cruise Travel. De excursies worden uitgevoerd door de Holland America Line (ook met de garantie dat het schip wacht mocht er een vertraging optreden) en hebben reisbegeleiding door de cruisespecialist van Cruise Travel Els Walls. Om de kwaliteit van de excursies te kunnen garanderen, is er een maximum aantal personen per excursie. Dus wees er snel bij!

Wat is inbegrepen

• Excusiepakketten zoals hierboven omschreven


Vanaf €1559 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven