Domaine de Lanzac

1 week vanaf €879 per bungalow voor 4 personen

Vanaf

€879

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NZK12JUN2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 13/07/2019

In de Provence, één van de mooiste gebieden van Frankrijk, ligt het luxe vakantiepark "Vallée de la St. Baume". Het park ligt op een helling aan de voet van St. Baume, te midden van wijngaarden en pijnbomen.

De Dordogne is een van de bekendste regio’s in Frankrijk waar velen hun vakantie doorbrengen. De regio staat bekend om het aangename klimaat, het mooie heuvelachtige landschap met uitgestrekte wijngaarden en de vele toeristische plaatsen. De rivier de Dordogne kronkelt door het landschap en bij vrijwel iedere bocht is er weer een prachtig panorama, vaak met authentieke kastelen en andere landhuizen.

Centraal gelegen tussen Rocamadour en Sarlat biedt Vakantiepark Domaine de Lanzac een ruime keuze in uitstapjes in de omgeving. Rocamadour is een van de meest bezochte plaatsen in Frankrijk en Sarlat wordt wel het toeristische hart van de regio genoemd. Ook andere plaatsen worden veel bezocht: Domme, La Roque-Gageac, Castelnaud, Beynac, Cazenac, Carennac, Conques, Collonges la Rouge, de grotten in Padirac, Lacave en Lascaux. Bij warm weer zijn de strandjes aan de Dordogne of de recreatiemeren in trek of het grote Aqualand in Souillac. Ook een dagtrip naar Cahors of Toulouse is zeker aan te raden.

Een leuke manier om de toeristische plaatsen te ontdekken is het bezoeken van de plaatselijke markt. Deze vaak kleinschalige markten geven een goede indruk van het leven in de Dordogne. Loop daarna op uw gemak door de straatjes en geniet op een van de vele terrasjes van het lekkers wat de omgeving te bieden heeft.

Op 15 minuten afstand van de snelweg van Parijs naar Toulouse ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa’s en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In het hoogseizoen vermaken de gezinnen met kinderen zich er volop.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 7 nachten in een geschakelde bungalow op Domain De Lanzac op basis van 4 personen • Beddengoed • Schoonmaak


1 week vanaf €879 per bungalow voor 4 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven