Genieten in de Algarve

1 week vanaf €568 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€568

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NHT31OCT voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 06/04/2019

Het Martinhal Beach Resort & Hotel heeft een verbluffende locatie met uitzicht op een afgelegen strand in een groot beschermd natuurpark en is uitgeroepen tot "het beste luxe familieresort van Europa". Het ligt dicht bij de historische stad Sagres aan de ongerepte westelijke Algarve, de Riviera van Portugal.

Met een exclusief vijfsterrenhotel en een toeristisch dorp met een verzameling van luxe ruime gezinswoningen en hotelkamers, is de essentie van het resort een ingetogen luxe en echte gastvrijheid.

Stijlvolle, hedendaagse architectuur vormt een aanvulling op de organische persoonlijkheid van het resort, die is vormgegeven om probleemloos over te gaan in het omliggende natuurpark.

Martinhal biedt vele faciliteiten waaronder binnen- en buitenzwembaden, een fitnessruimte, de Finisterra Spa, verschillende sportfaciliteiten, een aantal kinderclubs en een village winkel. Er zijn tal van recreatieve mogelijkheden voor verschillende smaken, verschillende leeftijden en verschillende behoeften.

Martinhal biedt ook enkele van de verste, lekkerste en meest interessante gerechten en wijnen in Portugal. Gebaseerd op een filosofie van het gebruik van echte Portugese producten van de hoogste kwaliteit en volgens de aloude bereidingsmethoden is het resort een van de beste in de Algarve om te genieten van heerlijke nationale en regionale gerechten.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Amsterdam - Faro met Transavia > verblijf met het hele gezin ( 2 volwassenen en 2 kinderen) 7 nachten in een tweekamerappartement op basis van logies


1 week vanaf €568 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven