Kenya Special

Vanaf €1510 p.p. bij 4 personen

Vanaf

€1510

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLKenya voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 02/11/2019

Kenya het land wat je gezien moet hebben. Travel Counsellors heeft i.s.m haar Afrika specialist een speciale 10 daagse reis naar Kenya samengesteld. Al rijdend in een 4x4 safaribus door het natuurreservaat Masai Mara ga je op zoek naar kuddes olifanten en buffels. De giraffen zie je al van verre staan. Bezoek ook beslist een Masai dorp tijdens een rondreis in Kenya en maak kennis met deze meest kleurrijke stam van Afrika. De rondreis sluit je gepast af met een strandvakantie op Diani Beach.

Programma:
Dag 1 ) Nairobi / Startpunt voor vele Afrikaanse safaritrips in Kenya. Bezoek de café cultuur, het ongebreidelde nachtleven, Het Nationaal Museum, het Karen Blixen Museum en op 20 minuten buiten het stadscentrum ligt het Nairobi National park. Ook een bezoek aan het olifantenweeshuis mag uiteraard niet ontbreken

Dag 2 +3) Masai Mara / Grote kuddes olifanten, giraffen, gazelles, elanden en leeuwen kunnen in het reservaat gespot worden. Een ballon safari boven de Mara – vlaktes is zeker een aanrader. je verblijft in smaakvol ingerichte chalets die volledige privacy bieden met een adembenemend uitzicht.

Dag 4) Swara Plains / toegang tot het 20.000 hectare natuurreservaat waarbij je de reis vervolgt buiten de gebaande paden en verblijft in een comfortabel huisje of in een glamping tent.

Dag 5+6) Amboseli National Park / gelegen aan de zuidelijke uitlopers van de Kilimanjaro. Het landschap wordt gedomineerd door de majestueuze sneeuwmuts van de Kilimanjaro, evenals open vlaktes, acaciabos, moerassen en het massief van Ol Doinyo Orok.

Dag 7) Vandaag pakken we de trein in Tsavo met als eindpunt Mombasa. Deze treinreis gaat dwars door Tsavo Oost en West en kun je op deze unieke wijze olifanten spotten vanuit de trein. Je eindigt deze dag in het prachtig gelegen Amani Tiwi Beach resort in Diana Beach.

Dag 8+9) Diana Beach / beroemd om zijn prachtige palmbomen. De place to be om lekker te genieten van het warme water van de zee, de schitterende stranden en de prachtige koraalriffen. Als je geluk hebt tref je schildpadden, manta’s, barracuda’s en misschien wel de grote walvishaai.

Wat is inbegrepen

• Accommodatie en maaltijden zoals beschreven in de reisbeschrijving • Game drives zoals beschreven in de reisbeschrijving • Park entree gelden • Alle transfers • Trein van Emali naar Mombasa • Engels sprekende chauffeur/gids | Niet inbegrepen: • Internationale vluchten • Tips en uitgaven van persoonlijke aard • Drankjes


Vanaf €1510 p.p. bij 4 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven