Namibië - Botswana - Victoria Falls

15 dagen vanaf €2740 p.p.

Vanaf

€2740

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT30NOV3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 01/03/2019

Namibië en Botswana vormen een fijne combinatie als je naar Zuidelijk Afrika reist. Het zijn twee totaal verschillende bestemmingen met beiden hun eigen charmes. En als je de reis dan ook nog eens af kunt sluiten met een bezoek aan de machtige Victoria Watervallen in Zimbabwe, is de reis helemaal compleet!

In twee weken tijd waarin je zelf rijdt en in afwisselende lodges, guesthouses en tentenkamper verblijft maak je van alles mee. Je bezoekt de rode zandduinen van de Namib Woestijn en ziet Sossusvlei en Deadvlei. Met je eigen auto kun je op safari door het vlakke Etosha National Park in Namibië, waar je goede kans hebt op leeuwen, giraffen, neushoorns en zebra’s te zien. Heel anders is het landschap dat je tijdens een georganiseerde safari in Botswana maakt wanneer je in een jeep met een ranger op pad bent in Chobe National Park. Hier kunt u kuddes van soms wel honderd olifanten tegenkomen! In de Caprivistrook dat Namibië met Botswana verbindt wordt het landschap al moerassiger en kun je boottochten maken op de Okavango rivier. De reis eindigt in Victoria Falls, waar je de spectaculaire watervallen naar beneden kunt zien donderen. Er zal tal van activiteiten mogelijk in de omgeving; van bundgee jumpen tot raften en van ziplinen tot een helikoptervlucht. Gewoon op je balkon genieten van een prachtige zonsondergang met een aperitief kan uiteraard ook…

Wat is inbegrepen

Luchthaven transfers, binnenlandse vlucht van Tulear naar Antananarivo, verblijf in een tweepersoonskamer, ontbijt en diner, vervoer in een 4x4 wagen met privéchauffeur (Frans- of Engelstalig), entreegelden voor de parken, lokale gids tijdens bezoek Ranomafana en Isalo. Prijs geldt bij 6 personen.


15 dagen vanaf €2740 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven