Natal, city of the sun

9 dagen vanaf €1017 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€1017

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT5JUN3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 04/10/2019

Natal “The City of the Sun”, vanaf Amsterdam vlieg je met een korte overstap in Lissabon naar de charmante hoofdstad van de staat Rio Grande do Norte. De stad heeft de meeste zonuren van heel Brazilië waardoor men dagelijks kan genieten van het buitenleven.

Natal heef een lange en rijke geschiedenis die teruggaat tot de Nederlandse en Portugese overheersing. Uit die tijd resteren nog het imposante fort Reis Magos, mooie historische kerken en een groot aantal koloniale panden. Natal heeft alles wat je kan verwachten van een Braziliaanse stad: diverse uitgaansgelegenheden, hypermoderne winkelcentra en een authentiek oud centrum waar de lokale bevolking inkopen doet en waar dus het echte Brazilië te zien is.

Brazilië, het land van de carnaval, voetbal, stranden, natuur en cultuur. TAP Air Portugal heeft meer dan 80 vluchten per week vanaf Lissabon naar dit prachtig land, vanaf Amsterdam vliegt TAP drie keer per dag naar Lissabon waardoor je altijd een goede doorverbinding hebt.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Porto met Tap Air Portugal • Privétransfer • Verblijf 3 nachten in een tweepersoonskamer in het Porto do Mar op basis van logies/ontbijt


9 dagen vanaf €1017 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven