Oostzee cruise naar Sint-Petersburg

8-daagse cruise vanaf €637 p.p. o.b.v. 2 personen

Vanaf

€637

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT01FEB voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 25/05/2019

Cruise vanuit Kiel over de Oostzee langs de Scandinavische hoofdsteden Kopenhagen en Helsinki naar Sint- Petersburg. Reis terug in de tijd met een bezoek aan de middeleeuwse kerktorens van Tallinn. Bewonder de schitterende kunst in het Hermitage Museum tijdens een stop in Sint-Petersburg. Geniet samen van nog meer cruiseplezier met de actie Tweede persoon 50% korting!

Tijdelijk krijgt de tweede persoon nu 50% korting inclusief korting op een drankpakket.

Programma:

Dag 1: Kiel, Duitsland vertrek 19:00 uur
Kiel is de ideale locatie voor een ontspannende vakantie in Duitsland: het is simpel en rustig, zelfs tijdens de Kieler Woche internationale zeilwedstrijd, een niet te missen evenement voor zeilliefhebbers. Het geringe aantal musea kan in één ochtend worden bezocht, maar als je Kiel echt wilt leren kennen, kunt je de waterwegen niet negeren. Hieraan is de stad onlosmakelijk verbonden en je kunt ze bezoeken door te wandelen op de Kiellinie of door een wandeling te maken langs de Kieler Förde en het kanaal.

Dag 2: Kopenhagen, Denemarken
Kopenhagen is een gemakkelijke stad om dingen te vinden om te doen en om te voet of per openbaar vervoer te verkennen, waar iedereen perfect Engels spreekt, het eten vers is en vernieuwend. Het uitzicht op oude gebouwen, geplaveide straten en de met torens en torentjes gespikkelde skyline die het een sprookjesachtige charme geeft. Maar vergis je niet: Het is een door en door moderne stad met internationale allure.

Dag 3: dag op zee

Dag 4: Helsinki, Finland
Helsinki, de hoofdstad van Finland wordt soms vergeleken met Kopenhagen en Stockholm, maar heeft zijn eigen bijzondere stijl en aantrekkingskracht. Er is een levendige kunst- en muziekscene te midden van schitterende Art Nouveau-gebouwen en traditionele cafés.

Dag 5: Sint-Petersburg, Rusland
Sint-Petersburg in Rusland is aan het begin van de 18 eeuw ontstaan vanuit de visie van tsaar Peter de Grote en was 200 jaar de hoofdstad van het land, tot de Russische revolutie. Net als Venetië en Amsterdam, twee steden die Peter inspireerde, was de stad gebouwd op een netwerk van kanalen.

Van alle voornaamste bezienswaardigheden van de stad is de Hermitage het meest bekend. Het is een van de belangrijkste kunstmusea van de wereld en ook het grootste museum in de wereld, met bijna drie miljoen objecten verzameld in vijf gebouwen. In de buurt van de zomerresidenties van de tsaren, waaronder Peterhof, een UNESCO werelderfgoedlocatie, bevinden zich schitterende vergulde barokke paleizen die je kunt bezoeken.

Dag 6: Tallinn, Estland
Aan de kust van de Baltische Zee ligt Tallinn, de oudste hoofdstad van Noord-Europa. Een groot deel van de oude stad werd gebouwd toen het een bruisende haven was in het netwerk van de Hanzesteden. Tallinn is echter niet alleen een historisch pronkstuk. Vlakbij het centrum, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, ligt een dynamische en moderne stad met glazen gebouwen en trendy restaurants en boetieks die zowel gericht zijn op de jonge professionals van de stad als op de bezoekende reizigers.

Dag 7: dag op zee

Dag 8: Kiel, Duitsland aankomst 07:00 uur
Ontscheping

Wat is inbegrepen

8-daagse cruise in een binnenhut op de MSC Meraviglia over de Oostzee van Kiel naar Sint-Petersburg o.b.v. 2 personen


8-daagse cruise vanaf €637 p.p. o.b.v. 2 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven