Villa Les 4 Saisons Saint Tropez

7 nachten vanaf €1093 p.p. bij 4 personen

Vanaf

€1093

Neem contact op met Marion op 036-5226929 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT15MAR3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 06/07/2019

Vlakbij het centrum van Saint Tropez en dichtbij de zee vind je de villa “Les 4 Saisons”. Een ideale plek om een onvergetelijke vakantie door te brengen in de meest beroemde en populaire plaats van de Franse Rivièra. Ideaal voor gezinnen of jonge stellen die op zoek zijn naar romantiek, plezier, zon en zee. De koele tuin, het terras met uitzicht op het elegante zwembad zijn ontworpen om te genieten van welverdiende ontspanning en te genieten van de zon van Saint Tropez.

Een beperkt aantal luxe appartementen vormen de Villa "Les 4 Saisons". Ieder appartement is vrijstaand met een eigen ingang en directe toegang tot het grote zwembad. Het prachtige terras van de privétuin, kijkt uit op het zwembad. Het complex is gebouwd op een groen terrein van 3000 vierkante meter met tropische palmbomen omgeven door een fantastische en kleurrijke bloementuin. De appartementen hebben een oppervlakte van 70 vierkante meter.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 7 nachten in een 3 kamervilla op basis van logies7


7 nachten vanaf €1093 p.p. bij 4 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven